Bir gün TY Ailesi Olarak Bir Yerde Buluşma Planlıyoruz
-
Buluşma ankarada olursa ben de gelmek isterim. Paretonun muhabbeti guzeldir uzun zaman oldu hayirsiz gelmiyor geliyorsa da aramiyor
-
@plansız @Antimülakat hocam bombayı attı gitti. @agor hocam hayali karakterler yaratmışız burda dedi ama beni niye herkes tanıyo o zaman direk bence günü yapalım kısır yeriz fena mı
-
@basol477 buluşma muhtemelen Ankara'da olur, yukarıda da dediğimiz gibi bir kurum sınavı sonrası olur, öbür türlü insanların aynı gün ve aynı saatlerde uygun olması her organizasyonda olduğu gibi burada da zor olur.
-
@basol477 Kardeşim benim sensiz olur mu? Özledik valla senin muhabbetini de. İlk fırsatta dedim o fırsat gelmedi bi ya sorma. Ama sözüm söz, en kısa zamanda kardeşim.
-
Tamam işte sayistay sinavi oncesi veya sonrası olabilir aslinda uygun olursa. Pareto Kardesim geldiginde haber et goruselim cidden baya oldu sohbet edeceğimiz guzel konular cogaldi bak
-
@Agor Futbolla ilgilenmeyi en az 7-8 yıl önce bıraktım ama eski fanatik bir Galatasaraylı olarak her şampiyonlukta gizliden azıcık seviniyorum. O yüzden kutlamalı @Antimülakat bey :))
-
@genclerbirlikli ama yanlış mı dedim, yüzüklerin efendisi kitapları sinemaya uyarlanacağı zaman büyük bir tepki doğmuştu, biz o karakterleri hayalimizde canlandırdık onları bozacak bu filmler diye, filmler başarılı oldu fakat yine de artık herkes için milyonlarca farklı aragorn, gandalf, frodo, gollum yok, kitapları okurken muhtemelen o karakterler geliyor insanların gözü önüne, şurada yapılan paylaşımlarda da insanlar hayal dünyalarında birilerini yaratıyorlar mesela @paretowilfredo veya @Antimülakat hiç yüzünü bile görmeyen insanlar için hayali birer karakter, kahraman. Ben orada espri desem de forumların, fake sosyal medya hesaplarının, sözlüklerin böyle de bir yanı var, insanlar hayallerindeki insanlarla sohbet ediyorlar
-
@plansız Kendimi gördüm bunda şu an İçten içe bir olley dedim ben de ama bıraktık o işleri ya yaşlandık ellaam.
-
@paretowilfredo Benim ki yaşla ilgili değil sistem ve futbolun işlevini farkedince dahası burda nasıl işlediğini anlayınca diyelim keyif almıyorsunuz :))
-
@agor doğru diyosun hocam o konuda hak veriyorum
-
@plansız onu @Antimülakat da ben de siz de hepimiz de biliyor olsak da insan sevinç yaşamak için bir şeylere körü körüne bağlanıyor, bir şeyleri körü körüne seviyor, futbolun bu toplumdan spordan öte bir şey olmasının sebebi biraz da bu. Bence seviyorsanız gidin konuşun, barışın hocam
-
Açılış-kısır-siyaset-futbol-kapanış
-
Kısa süreliğine Galatasaray çoşkusundan sonra tekrar buraya döneyim. Epey konu konuşulmuş. Başa sarmadan devam edeyim valla bir gün şu saatte TY ailesi olarak toplanıyoruz dediğimizde: @Antimülakat @Agor @paretowilfredo @genclerbirlikli @Phoenix @maverick ve @aliveli olacaksak forumu kısa süreliğine askıya alma teklifini sunarım. Geleneksel bir toplantı için minimum 50 kişiye ihtiyacımız olacak. Orada TY kitapçıkları dağıtacağız, içerisinde KPSS'ye dair herhangi bir şey olmayan kitapçıklar. Neyse bu konuyu ciddiye alın lütfen, TY ailesinin ciddiyetini herkes bilir ve herkes gıpta eder
-
@1903bjk istemeden öyle olmuş, özür dileriz , siyaset değil de eğlence amaçlı paylaşım diyelim onlara, futbol da Galatasaray'ın şampiyonluğu sebebiyle konuşuldu, yoksa kısır tarifi verirseniz hemen alırız efendim
-
@antimülakat Ooo hoşgeldin patron :)) Kutlamalar nasıl gidiyor?
İşin şakası o gün KPSS Kurum Sınavı Mülakat falan bu sorulara yanıt vermeyeceğim yoruldum ya hu! İnsaf edin dostlar biraz
-
@antimülakat tam cid diyorum bi gülme geliyor. Herkes yeterince ciddi zaten biz yumuşak ve eğlenceli olalım boşver üstad
-
@paretowilfredo sen istesen de istemesen de konu oraya gelir, baksana @1903bjk futbol ve siyasete sansür uyguladı şimdiden, KPSS, meslek de konuşmazsak harbi bu iş kısır tarifine gidiyor
-
Başlıktaki Bir gün deki g dışında her şey büyük harfle başlamış, kimse buna dikkat etmemiş bu kadar ciddiye almışsınız konuyu ne diyeyim
-
@agor Maskeye konuşun o zaman :))
-