Bir gün TY Ailesi Olarak Bir Yerde Buluşma Planlıyoruz
-
@1903bjk heheh iyiydi bu Tamam efendim yaptım indirimi. Muhabbet koşulu getirdim.
-
@paretowilfredo dugunlerde sahte altin takanlar gibi güne katilim saglayabiliyormuyuz?
Oyleyse ben varim. -
@1umut @genclerbirlikli tek tek ısırıp bakacak kontrol edecek altınları Hazine Uzmanı olarak :))
-
@1umut Tamam mekanı da bulduk kahve içmek için bizim mekan nasıl iyi midir? Nezih sigara da serbest hem.
-
@paretowilfredo
Sigara varsa ben yokum -
Yalnız muhabbet ne ara mekana geldi ya :)) ben gizlilikten yanaydım aslında :))
-
@1903bjk Açık hava ama? Benim sigarasız muhabbetim hiç çekilmez.
-
@paretowilfredo
Tamam ben doktor maskesiyle gelirim -
@paretowilfredo tamam mekan cok iyiii:))
@1903bjk Sigara varsa sen yoksan benden soylemesi pareto 252929629227 cesit sigara tasiyor bi de 26272728 kilo bi sirt cantasi.
Evet pareto ifsa,evet. -
@1903bjk E maske zorunlu demiştik zaten
-
@1umut Yoldan geldim o gün el insaf ya hu. 2 çeşit sigaram vardı hem abartmayalım
-
@plansız Hala gizli efendim. O gün tesadüf eseri bulacağız birbirimizi Ankara'da :))
-
@paretowilfredo :)) sigaralar aklimda oyle kalmis:))
-
Ee kısır noldu? Ben kek de isterim.
-
@paretowilfredo :))) Ha o zaman sorun yok :))
-
@paretowilfredo TL olarak gün yapalım, altın çok pahalı yazık günah arkadaşlara
-
@agor Nasılsa her geçen gün değer kaybediyor TL. Sen de haklısın kardeşim
-
Bu arada sigara olmadan @paretowilfredo , @Phoenix ve ben cümle kurma yetimizi kaybediyoruz, oksijen normal bir insan için ne ise maalesef sigara bizim için o, sohbet ederken hele nikotin olmadan 4 dakika sonra evlilik ne zaman, işe ne zaman giriyorsun gibi vasat amca ve teyze soruları gelmeye başlar demedi demeyin.
-
@agor Sesli güldüm Ama öyle bizim muhabbet tam gün muhabbetine bağlar sigarasız orası kesin Havadar bir yer buluruz ya buluşma olursa kardeşim. Ne kimseyi rahatsız ederiz ne de biz dumansız kalırız. Olmuyor dumansız ne edelum?
-
@agor
Ama "sigara yemek" sağlığa zararlıymış