Sayıştay sınavı Ankara ulaşım
-
@victory-carleone Hunileri ben getireyim mi herkes kendisi getirecek mi Muhasebeye ara verip 2016 anayasa hukuku kitabından yapabilirim.
-
@enki iyi olur valla
-
@odtüsbky gençlik parkının ordan mı kalkıyor 487-3 . Atatürk spor salonunun onunden geçiyordur umarım
-
@victory-carleone hocam teşekkür ederim yanında kalacağım arkadaş araba ayarlayamazsa haber vericem sana
-
@rorschach159 tamamdır
-
@Antimülakat hocam bir tercihini yap standi açalim sinav merkezine
-
@35zmr ilk giride detaylı anlatım var hocam okursanız yararlı olur
-
@genclerbirlikli tamm tesekkur ederim
-
Hocam belediye otobüsü de havaşla aynı fiyatta mı o mesafeye ? Bir bilginiz var mı ? Bi facebook grubunda biri belediye otobüsü de 10 tl alıyor galiba demiş de ona istinaden sordum
-
@paretowilfredo @kelaynak hocalarım daha 1 sene daha var nasıl bekleyeceğiz o zamana kadar sizin konuşmaları okuyunca bi light of seven şarkısı patlattım
-
@rintintin tam 3.40 öğrenci 1.75 TL gösteriyor. 487-3 numaralı hatta. ULUS ÇUBUK hattı. ego sitesinden baktım. doğru mu bilmiyorum
-
@rintintin belediye tam 2.5 lira
-
Kızılay'dan hangi otobüse bineceğiz şimdi. Kafam karışı gama önünden sefer yoksa hangi vasıtayı kullanacağız
-
@bonus sıhhıyeye gelin 487 ye binin. ya da ulusa gelin stadın ordan 487 ve 487-3 e binebilirsiniz
-
@genclerbirlikli çubuk tarifesi farklı olabilir.ozel otobüs sahipleri ego otobusunu kurşunlar yoksa.
-
@genclerbirlikli metroyla gidebilir miyim o duraklara Kızılay'a yakın mı
-
@uruk-hai evet doğru, ama 10 lira olmaz
-
@bonus metronun sıhhıye ve ulus durakları yakın her ikisine
-
@genclerbirlikli teşekkür ederim
-
@bonus rica ederim başarılar