Sayıştay sınavı Ankara ulaşım
-
@paretowilfredo uçak gemisi veya denizalti ile nasi ulaşırız
-
@başmüfettiş Ankara'ya Yağmur yağdığı günlerde, Mamak - Keçiören üzerinden ulaşılabilir dostum :))
-
@başmüfettiş onlar için bi kaç gün önceden yağmur duasına çıkmak lazim evvela
-
@genclerbirlikli Aynen öyle ve çoğu aracın gideceği ana hat olan Ulus-Dışkapı-Altınpark-Hasköy üzerinde 897873297 tane trafik ışığı var. Çok oyalayabiliyor peş peşe yakalanınca. Sonrası rahat ama protokol yoluna düştükten sonra.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Sayıştay sınavı Ankara ulaşım
@başmüfettiş Ankara'ya Yağmur yağdığı günlerde, Mamak - Keçiören üzerinden ulaşılabilir dostum :))
Not: Fotoğraftaki suya batmış tek araç İİBF'li olabilir.
-
Hafta sonu yağmur olmaz inşallah. Orda emanete bırakacak yer var mıdır ?
-
@35zmr e sinav binasinda osym e yds icin emanet aliyo hatta dolaplar bile var anahtarli . Bunda da alir diye düşünüyorum ama emin degilim hocam.
@paretowilfredo @genclerbirlikli alemsiniz
-
@paretowilfredo Tepeden bakınca tavuk çiftliği gibi duruyor yalnız ösym binası
-
@kilici hahah güzel benzetme dostum zaten çevresi çiftliklerle dolu oranın. O bina ilk yapıldığında Eskidji diye bir mekandı. Mobilyacılar yer açtı içinde yerler kiralayıp. Ufak tefek başka dükkanlar da vardı hatta Gazi mezunu arkadaşlar bilirler, Işık kırtasiye'nin sahibi Bekir abi vardır, onun da bi ufak yeri vardı gittim bir iki kez yanına. Sonra orası tutmadı, şehrin çok dışı, ulaşım imkansızlığı sebebiyle. Dükkanlar battı. Sonra ÖSYM aldı bu hale getirdi. İçi boş hangar gibi bir yerdi, şimdi nasıl yaptılar bilmiyorum.
Ayrıca karşınızda az ilerde Esenboğa'nın iniş pisti var, bir düzenleme yapılmazsa ki sanmıyorum üzerinizden uçaklar alçalacak.
-
@paretowilfredo Yakında oralar da kalabalıklaşmaya başlar hocam otonomi oraya biraz canlılık getirdi zaten. Zamanında arsa almak vardı oralardan
-
@35zmr Her aday için emanet dolabı varmış hocam yanınızda getirebiliriniz eşyalarınızı
-
@kilici Otonomi güzel bir proje oldu hem özellikle Aydınlıkevler tarafındaki kalabalığı aldı, hem de canlı bir piyasa ortaya çıkardı. Kendi içinde küçük bir kasaba oldu otonomi. Akyurt, Saray ve Esenboğa mahallesi kıymetlendi epey, daha da kıymetlenir dediğin gibi yatırım sahası oralar. Keza Çubuk tarafına vakti zamanında Yıldırım Beyazıt Üniversitesi gitti oraları da ihya etti. Şehir bir şekilde o tarafa yüzünü dönecektir. Eskişehir yolu hattı ve İstanbul yolu hattı doluyor yavaş yavaş. Keza Samsun yolu ve çevresinin de geleceği açık kentsel dönüşümler sonrası. (iki gündür hiç vermediğim yatırım tüyosunu verdim )
-
@paretowilfredo Hocam o bölgeyi gözüne kestirmişsin sanki öyle duruyor Gerçekten iyi yatırım tavsiyesi ama hem şehirden uzak köy havası var şimdilik hem de ilerisi için sürpriz fırsatlara gebe o bölge. Biz de şimdi sınırlı sermaye hareketliliğinde sabit kur rejimi altında genişletici maliye politikası uygulanırsa neler olur onlarla uğraşıyoruz hocam
-
Bizi bekleyenler icin bi bank vs hicbisi yok degil mi ya:(((
-
@kilici Yok dostum o kadar menkulüm yok gayrımenkule kaydırabileceğim. Ancak planlarım var hem yatırım hem de yapmak istediğim şeyler var öyle bir yer edinip açıkçası. Kentten uzakta hem hobi uğraşlarım için bir dam olsun tepemde diye hem de tabi ileriye yönelik yatırım gayeli. Kendime değil bize yaramaz da çoluk çocuğumuz olursa bir gün belki onlara yarar. Yoksa ben servet biriktirmeye karşı bir insanım işin açığı. Azami yaşamaya çalışıyorum gönlümce.
-
Esenboğa e sınav merkezine gardan nasıl gidebilirim arkadaşlar
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Sayıştay sınavı Ankara ulaşım
Arkadaşlar sayıştay başlığında yazdığım giriyi ayrı başlık haline getirmek istedim çünkü önümüzdeki 3 4 günde bu soru defalarca sorulacak, ve gereksiz kalabalık olacak. Soranları bu başlığa yönlendirin, hala kafasında soru işareti olan da bu başlıktan yazsın cevaplayayım
Ankara e sınav merkezine ulaşım ; ( kızılay,ulus,esenboğa,aşti,tren garı anlatımı)
Sınav günü ego özel hat açıyor; 496 hattıKızılay Gama iş merkezi önünden her yarım saatte bir kalkar. Hatta eski bir açıklama;
Bunun dışında Ösymden 487 ve 487-3 geçer.
487 ego hattıdır ankarakart gerekir ulus- opera-sıhhiye-ankara arena(burdan ulus yönüne geri döner)-Atatürk spor salonu(19 Mayıs stadı önü)-(tekrar) ulus( asbü önü)- dışkapı-aydınlıkevler istikametinden ösymye doğru gider. Cumartesi 25 dkda, pazar 30 dkda bir ulustan hareket eder.
487-3 beyaz minibüs olan halk otobüsüdür, paralıdır kartlı değil. Atatürk spor salonunu önünden( ulustan 19 Mayis stadına giderken) kalkar, aski-k.karabekir caddesi-dışkapı-aydinlikevler istikametinden ösymye doğru gider. Cumartesi 8 dkda pazar 9-10 dkda bir hareket eder( egoya göre)ek bilgi;
ayrıca uçakla gelecek arkadaşlar tekrar şehir merkezine gelmesin, ya esenboğa çıkışına yürüyüp ankara yönüne giden 487 ve 487-3 otobüslerine ordan binip ösym duraginda inin ya da belko air şoförlerine bi rica edin indirirlerse ne ala indirmezlerse saray'da ya da pursaklar'da inip geldiğiniz yöne doğru(esenboğa'ya doğru) giden sayılan hatlara ( ankarakartiniz yoksa 487-3 nolu beyaz minibüslere) binip ösymye varın.
Ben eğer vakit varsa, elde çanta yoksa ve bulurum derseniz esenboğa çıkışına yürümenizi tavsiye ederim belkoya 11 lira vermeye gerek yok.
havaalanından taksiye de binebilirsiniz çok fazla bi şey yazmaz.
Ek bilgi 2;
Aştiden gidecekler için ya havalanına giden havaş otobüslerine binip sorun indirirlerse ne ala indirmezlerse pursaklarda esenboğa yönüne giden 487 ve 487-3 e binin. Ya da ankaray, aşti servisi gibi araçlarla kızılaya gelip kızılaydan tarif edilen 496 ya binin, servis veya dolmuşlarla ulus a geçip 487 ve 487-3 e de binebilirsiniz.
ek bilgi 3;
trenle gelecek arkadaşlar başkentrayla sıhhıyeye(yenişehir durağı ) geçip 487 ve 496 ya binebilir, ankarayla kızılaya geçip 496ya binebilir ya da ankara arena veya 19 mayıs stadının oraya yürüyüp 487 ve 487-3 e binebilirler.
Ankarakarti olmayan arkadaşlar tek binislik kağıt biletler gişe ve bankolardan satılıyor 3.5 liraydı galiba. Ama bence 5 liraya boş ankarakart alıp içine 10 lira yükleyin, alamazsanız içerden birine de rica edebilirsiniz.
-
@paretowilfredo En mantıklısını düşünüyorsun hocam. Mal mülk sahibi olacağım diye ay başını dört gözle beklemek zorunda kalmak bana da mantıklı gelmiyor hiç. Ülkemizin ekonomik durumu da buna müsade ederse inşallah daha fazlası da olur hocam hakkımızda hayırlısı.
-
@iktisatcikiz hocam ilk iletiye koca destan döşedim niye boyle yapıyorsunuz
-
@kilici İnşallah dostum. Önce gemiyi kurtarmamız lazım ki buna dair de dün akşam epey konuştuk diğer başlıkta. Yapılması gereken şeylerin yapılmasını temenni edip evvela ülkeyi bi ayakta tutalım da. Gemi batarsa burdan başka yurt yok bize. Sonrası inşallah emek ile çaba ile güzel olur.