Sayistay Eleme Istanbul-Izmir Soru Paylasimi
-
@johnnash Protokol gereği sınav soruları adaylara bile açılmıyor hocam. Mümkün değil.
-
@terkiphatasi bazı siteler kendilerince toplamış bile hocam hukukları gördüm örneğin
-
@rybczynski2, içinde söyledi: Sayistay Eleme Istanbul-Izmir Soru Paylasimi
@terkiphatasi bazı siteler kendilerince toplamış bile hocam hukukları gördüm örneğin
Paylasir misin
-
@terkiphatasi Manipüle eden kim birader ilk önce düzgün konuşmayı bi öğren.Bu hayatta her şey soru çözmek zannediyorsun galiba.Benim sınavım zaten güzel geçti ama ortada böyle bir durum varken nasıl için kaldırıyor.Gerçi cümlelerinden belli nasıl biri olduğun her neyse
-
Emin olduğum sorular
Bakanlar kurulu
İnançlı temlik
Tengirşek
Suudi arabistan
Fidel castro
Davut heykeli
Yunanistan
İstisnai memurluk.
Mavi plaj -
Bu arada ben sınavı tamamladım ama. Mağduriyeti umarım çözerler en kısa zamanda. En hakkaniyetli neyse onu yapsınlar. Benim de biraz iyi gibi geçti ama sorun değil iptal olursa hiç sorun etmem.
-
@shady1 Musa heykeli olacaktı hocam
-
@ahmetcky olabilir kardeşim.
-
@minsipo, içinde söyledi: Sayistay Eleme Istanbul-Izmir Soru Paylasimi
Emin olduğum sorular
Bakanlar kurulu
İnançlı temlik
Tengirşek
Suudi arabistan
Fidel castro
Davut heykeli
Yunanistan
İstisnai memurluk.
Mavi plaj"Bakanlar kurulu" ve "Yunanistan" cevaplari hangi sorulardaydi animsayamadim.
-
Arkadaşlar, genel kültür soruları diğer sorulara göre az paylaşılmış. Genel olarak nasıldı? Aklınıza geldikçe paylaşır mısınız lütfen? Bir liste halinde hatırladığınız tüm genel kültür sorularını yazar mısınız?
-
@claark, içinde söyledi: Sayistay Eleme Istanbul-Izmir Soru Paylasimi
Arkadaşlar burada neyin paylaşımını yapıyorsunuz Allah aşkına ya.Ben de İstanbul’da girdim ama sadece Esenboğa iptal edilmesi diye bir saçmalık mı olur bide buna sessiz kalmayı mı düşünüyorsunuz ? Ya bizim sınav o arkadaşlarınkinden kolay olursa böyle kazanırsak hak etmiş mi olucaz.Ya da onların ki kolay olursa bu mu adalet anlayışınız.Tek yapılması gereken tekrardan herkese sınav yapmak gibi duruyor
Eeee? Bizim soru paylasmamiz buna engel mi? Bizde seninle ayni seyi düşünüyoruz ama osym esenboga iptal digerleri gecerli gibi bi aciklama yapmis.bozde bari sinav puanımızı hesaplayalim.bu hakkımızı aramaya engel mi? Ayrica sanane ya kim neyi paylaaiyo sanane
-
@kilici, içinde söyledi: Sayistay Eleme Istanbul-Izmir Soru Paylasimi
Hukuk
Artmirasçılıkla ilgili hangisi doğrudur/yanlıştır
Siyasi parti kapatma nedenlerinden hangileri yalnızca kapat sebebidir
Hangisinin kamu tüzelkişiliği yoktur
örnek olay vermişti cevabı muvaaza idi.
poliçenin devriİKTİSAT
Getiri eğrisiyle ilgili soru
Klasik iktisadi modele göre toplam talep eğrsini aşağırdakilerden hangisi ile oluşturulur.( ben miktar kuramı dedim emin değilim. şıklarda emek talebi ve emek arzı vardı)
talebin gelir esnekliği 0-1 arasında olan mal hangisidir
monopolcü gücü hangisi ölçer(kerner endeksi)
arz talep eşitliğiyle yapılan kolay bir soru
fayda denklemiyle ilgili bir soru. tüketici dengesi bulunuyordu.
MALİYE
Hangisi elektronik ortamda yapılamaz.(tvs sorusu)
Bütçe emaneti (5 yıl)
kurumlar vergisinden indirelecek giderlerden değildirKlasik iktisadi modele göre toplam talep eğrsini aşağırdakilerden hangisi ile oluşturulur.( ben miktar kuramı dedim emin değilim. şıklarda emek talebi ve emek arzı vardı) bu hangisiyle olusturmaz degil midydo toplam harcama da degil miydi cvp
-
@1umut, içinde söyledi: Sayistay Eleme Istanbul-Izmir Soru Paylasimi
Belediye nasi kurulur sorusu vardi
Bu soru alanda miydi vatandaslikta miydi
-
@terkiphatasi ben hukukta olarak hatırlıyorum. Yeni mesken dolayısıyla 5000in üzerindeki yerlerde belediye nasıl kurulur şekilde.
-
@kombassankoma, içinde söyledi: Sayistay Eleme Istanbul-Izmir Soru Paylasimi
@terkiphatasi ben hukukta olarak hatırlıyorum. Yeni mesken dolayısıyla 5000in üzerindeki yerlerde belediye nasıl kurulur şekilde.
Baska hatirladiginiz sorular varmi
-
@kombassankoma mesken ne yav iskan:)
-
@terkiphatasi kaymakam istisnai değil
Anayasa mahkemesi bireysel başvuru hakkı hamgi anayasa değişiliği ile tanınmıştı, bu soru gkda da olabilir.
Siyasi parti kapatma sorusu-yarım almak ve ticari faaliyete girmek
Cumhurbaşkanının bütçeyi geri göndermesiyle alakalı soru-bütçe teklif olarak gelmez ve geri gönderilmez.
Devlet denetleme kurulu yargı organlar ve silahlı kuvvetleri denetleyemez.
Aşırı yararlanma unsurları kolay soru
İnançlı temlik vardı
Anonim şirket yönetim kuruluna payı olmayan da girebilirdir
Evlenmenin kesin reddinde bekleme süresi yok
Ticari faizde yanlış olan cari hesap sözleşmesinin hepsi tacir olmalı şıklarda tacir olmayanlar arasında da diyordu
Poliçe
Art mirasçı
Taşınmaz satış vaadi -
@kombassankoma, içinde söyledi: Sayistay Eleme Istanbul-Izmir Soru Paylasimi
@terkiphatasi kaymakam istisnai değil
Anayasa mahkemesi bireysel başvuru hakkı hamgi anayasa değişiliği ile tanınmıştı, bu soru gkda da olabilir.
Siyasi parti kapatma sorusu-yarım almak ve ticari faaliyete girmek
Cumhurbaşkanının bütçeyi geri göndermesiyle alakalı soru-bütçe teklif olarak gelmez ve geri gönderilmez.
Devlet denetleme kurulu yargı organlar ve silahlı kuvvetleri denetleyemez.
Aşırı yararlanma unsurları kolay soru
İnançlı temlik vardı
Anonim şirket yönetim kuruluna payı olmayan da girebilirdir
Evlenmenin kesin reddinde bekleme süresi yok
Ticari faizde yanlış olan cari hesap sözleşmesinin hepsi tacir olmalı şıklarda tacir olmayanlar arasında da diyordu
Poliçe
Art mirasçı
Taşınmaz satış vaadiSiyasi parti sorusu egenelige aykiro faaloyet ve dis yardim
Devlet denetleme kurunu artik askeri de denetliyo -
Sınava başvurmadım da inançlı temlik sorusu dikkatimi çekti. Yapılan yorumlara göre o sorunun aynısı veya benzeri 2013 idari hakimlikte çıkmıştı.
-
Beni en çok şaşırtan hukukta olay sorularının olmasıydı. Genelde kanun metninden kopyala yapıştır yapardı ösym son iki üç yıldır. Bu sınavda anayasada ve medenide olay soruları vardı ve kaliteliydi sorular.