Sayistay Eleme Istanbul-Izmir Soru Paylasimi
-
@fc-real-gdp sağ ol hocam. ben de buldum şimdi. bütçeye çok iyi çalışmamıştım. tvs'ye nereden çalışmıştınız?
-
Soru fon çıkışı veya giriş gerektirmeyen tarzında miydi
-
@kadrolu-öğrenci hocam hakimlik kampının vergi hukuku kitabindan çalışmıştım. 2016 baskısı o kadar iyi değil. elektronik ortamda yapılmaz sorusu vardı çalıştığım kitapta geçmiyordu belki yeni baskısında vardır. ben esenboğa'da girmiştim sınava sorulara sadece göz atabildim. pek hatırlamıyorum soruları.
-
arkadaşlar peki borçlar hukukuna hangi kaynaktan çalıştınız? ben inançlı işlemi daha önce hiç görmemiştim. A kadro fasikülünden çalıştım
-
@aysecelik, içinde söyledi: Sayistay Eleme Istanbul-Izmir Soru Paylasimi
arkadaşlar peki borçlar hukukuna hangi kaynaktan çalıştınız? ben inançlı işlemi daha önce hiç görmemiştim. A kadro fasikülünden çalıştım
A kadro fasikulumde de var muvazayi anlsttiktan hemen sonraki sayfada en cok karistirilan konu diye inancli işlemi acikliyo
-
@terkiphatasi gördüm hocam. orayı atlamışım teşekkürler
-
@aysecelik, içinde söyledi: Sayistay Eleme Istanbul-Izmir Soru Paylasimi
@terkiphatasi gördüm hocam. orayı atlamışım teşekkürler
Aslinda ordaki tanim ve aciklama cok karmasik anlasilmasi guc. Daha net bir ifade buldum internette paylasayim. İnançlı işlemler;
inananın teminat oluşturmak veya yönetilmek üzere mal varlığı kapsamındaki bir şey veya hakkını, inanılana devretmesi ve inanılanın da inanç anlaşmasındaki koşullara uygun olarak inanç konusu şeyi kullanmasını, amaç gerçekleştiğinde ise belirlenen şekilde inanana iade etmesini içeren işlemlerdir.
-
@terkiphatasi teşekkürler:)
-
Kiymetli evrakta policede ne sormuslardi hatirlayan var mi acaba?