2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Ben artık iyi niyet le bakamıyorum olaylara. Geçen sene SGK mülakatıni altı yedi ay bekledi arkadaşlar. Kimse de demediki siz ne yapıyorsunuz. Aksine bu işleri sürünce de bıraktiklari için takdir bile ediliyor olabilirler. Bir buçuk yıl ilan bekledik. Korkarım ki en iyi ihtimal bir yıl da atanmayi bekliyeceğiz. İlanlar dan bu yana iki üç ay geçti bile. Daha ortada sonuç yok.
-
@yavuzçağrı sonucu aynı olmasın inşallah
-
@umut-1-m bu ülkede yapılandırma mı biteer. Biraz talep olsun yapılandırma uzatılır. Yani şimdi bunlar sakız çiğnerken merdivenden yürüyemiyorlar mı?
-
Gerçekten bu bir kabus olmalı , imza sahibi ilgilinin (!) bütün beklentilerimizi, hevesimizi kursağımızda bırakıp izne çıkmasını bile sineye çektim yedim yuttum .. Ama bugün neden açıklanmaz!
-
Arkadaslar Maliye sonuçta bu kurumdan pek hayir beklemeyin cuma kpss açıklanacak yani yeni sınavlar olucak oturun onlara çalışın bi biraktiniz mi daha toparlayamazsiniz
-
@geliruzmani sana katılmayı istemezdim ama yüzde yüz doğru ...
-
@geliruzmani diger sınavlar gelcegini nerden bilelim A grubunda kesinlik yoktur.Ilan gelecek 5 kisi merkez uzmanligi veyahut 40 kisi icisleri uzmanligi en az 90 hemde p48 disinda bir puan turu.Bu sartlarda en iyis Maliye Bakanliginda bir kadroya yerlesebilmek
-
yapılndırma son günü internet siteleri - intra uygulamaları yoğun kullanılır. Sonuç açıklarsalar ekstra bir yük de sınav sonucundan gelir. Yapılandırma son günü sisteme bişey olmasın diye kimse dokunmaz.. O yüzden sonuç açıklama riskine girmeler. Bence bugün boşuna kimse beklemesin.
-
Ankara merkez gibde calisanlar yuksek mi dusuk mu duyum yok mu?
-
@robben69 aynısını bende düşünüyorum. Ekstra çağrı felan açılıyo. Tüm Türkiye de aynı sistem kullanılıyo sistemler hep aynı sorunlar Ankara merkeze bildiriliyo onlarla uğraşıyolar. Sonuç felan açıklanmaz bugün diye tahmin ediyorum.
-
@umut-1-m yapılandırma da bugün son gün mü yoksa ay sonuna kadar mı
-
@zenginmemur haklısın arkadaşım 5 yıldır maliyedeyim ve her yıl ısrarla kpssye girdim ama hiç sınav acmadi sansima acalnarda 10 20 kişi aldı iyi puan aldım o da kpssnin bir yıl geçerli oldugu yıla denk geldi yine sınav acmadi sonra darbe girişimi oldu yine acmadi sınav halen daha acarlar diye ümit ediyorum
-
Yapılandırma olabilir ama bu çağrı merkezindekiler arayan insanlar olduğunda neden bunu açıklamazlar anlayamam
-
@toranj bugün son 12 ye kadar
-
ya arkadaşlar yapılandırma ile alakası yok yapmayın , oraya yükleyecekleri tarayıcıdan tarattıkları birkaç sayfa belge.
Tamamen kendi insiyatifleri ve bu artık itirazlarla veya sorularla alakalı değil. Canları ne zaman isterlerse o zaman açıklayacaklar belki bir saat belki bir hafta sonra -
@geliruzmani en az alımin oldugu zaman bile ilan gelmistir.Ancak merkez uzmanliklari az alir yuksrk kapatir yoksa 78 kpss puaniyla merkez uzmanlik imkansiz
-
@geliruzmani ha birde yds 70 sarti
-
Vay arkadaş önce guy sınavı bahane edildi sonra bayram tatili sonra yapılandırma bakalım bu bitince ne çıkacak ortaya..
Normal şartlarda 2017 mayısta kpssye giren biri bu aylarda işe çoktan başlamış olurdu biz 3-4 haftadır yazılı sonucunu bekliyoruz garip... -
@lex-fori iyi bari bugün o bahanesi olsa yarın umarım bahanesiz açıklanır
-
Yapılandırmayla ne alakası var?Sınav hizmetleri diye ayrı bir birim var ordakilerin keyfine bakıyoruz.