2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
açıklama işinde karar merci kimse allahaşkına biri
-
@ultras06 kimse ulaşşsın öğrensin
-
@can-mavi hocam ne zaman açıklanır?
-
@james-buchanan inan bir fikrim yok kardeşim
-
@narca dostum varsa bir gelişme bilgilendir bizi. Açıklanmasa bile açıklanacak de inanmak istiyoruz
-
Acıklanmasını isteyenler durumu kritik olanlar mı daha fazla yoksa 85 ustu yapanlar mi daha cok?
-
Benim 80 -85 arasi ..heyacanla bekliyorum,2 soru gib ne kabul edecek bilmediğim için yanlış saydım,3 soru ise basit olmasına rağmen ne yaptığım hatırlamıyorum ve gene yanlış saydım.. bu yüzden stresssssssssesssee
-
@adnan-ötüken @paretowilffredo bir.bilginiz var mi
-
Gib bir şey deniyor herhalde başka açıklaması olamaz.
-
Başlarına bi işmi geldi polisi mi arasak
-
@bydaler bu kadar cok kisi aciklanmasini istiyorsa anlasilan yüksek kapatacak.
-
@zenginmemur tam aksine sınırda kalma düşüncesi olanlar açıklanması için daha sabırsız ve istekli gibi geliyor bana ama normalde tersi olması lazım millet korkusuz :))
-
Bürokratik bir sıkıntı var bence nedense imza olayı ve diğer sebepler çok da mantıklı gelmiyor bana. Sayıştay sınavına girmeden açıklanır diyordum, yarın Sayıştay açıklanıyor. Çok coolsun gib
-
Tek aklima gelen guy ile birlikte açıklamak istemeleri bu yuzden bekliyor olabilirler. Boyleyse sayet ben yarın açıklanacağını düşünüyorum ikisinin de.
-
@zenginmemur sınırda olduğum için bekliyorum yüksek bekledigim için değil,çünkü basit hatalarla dolu bir sınavdı benim için,benimkisi korkuyla yüzleşip yoluma devam etmek gibi
-
@bydaler bende ayni sekildeyim hocam,tabi birde uzun yillardan sonra olan bir alim tabanlari net kestirmek mumkun degil ben gece icinde umutluyum:)beklemedeyim
-
Yapılandırma gece 00:00 da bitiyor gece açıklanabilir bence
-
ömürü yediniz bekle bekle..
uygunsuz üsluptan dolayı düzenlenmiştir
-
@gökyeleli yakıştı mı ?
-
@can-mavi kusura bakmayin dostlar ustad telefon basinda beklemekten acayip bunaldim. Yorumu da silemiyorum. Lafim gibeydi yanlis anlasilmasin