2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@aleph Bende umut sıfır sıfır sıfır
-
@aleph bende de umut kalmadı. Şu gün açıklanacak diye duyuru gelsin ona bile inancım yok
-
@shanks Bende de her sabah bir umutla bakıyorum sonra akşama dogru sıfır umut
-
@teslame Keşke bugun açıklansa artık
-
Niyeyse benim açıklanacağına dair de kazanabileceğime dair de umudum kalmadı.. Soğukluk girdi gib ile arama..
-
bu sabahların bir anlamı olmalı
-
DGUY, GUY öncesi açıklansın kazanalım moral bulalım ya da kaybedelim ümidimizi kesip hırslanalım ders çalışalım dedik , ne moral bulabildik ne hırslanabildik .. Bayram iznini sineye çektik , hoş gördük .. Bayram izni süresince bir elimizde telefon kaymakamlık Ve seçim müdürlüğü çalıştık , sabrettik .. Bugün Bayram dönüşü mesainin 2. günü .. Artık bende hissizlik başlamışken Allah aşkına açıklayın şu sınavı .. Bugün 24. gün .. Evet bu kadar insanı durduk yere ruh hastası ettiğiniz için inanılmaz karizmatik bir kurum olduğunuzu ispatladınız .. İkna olduk..Ama Allah aşkına bugün açıklayın..
-
@moonlight dostum yanlıs anlama ama gecen yıl guy mülakatları sonuc aciklandiktan sonra 5 ay sonra yapılabildi.Bnce böyle düsun biraz daha sabır edebilirsin
-
@zenginmemur yanlış öğrenmişsin hocam. sınavdan 5 ay sonra işe başladılar.
-
@zenginmemur mayısta sınav oldu kasımda iş başı yaptılar.
-
@hahamas sınav 14mayısta oldu mülakat eylülde başladı 3-4 aylık süre vardı yine hocam
-
Hangi numarayı atıyorduk arkadaşlar,bir umut arayalim
-
Yine aradım yine belli değil komisyon ne zaman isterse açıklanır diyorlar.İnsaf ulan bu kadar rezil bir bakanlık olurmu yahu.Vergi sınavı sebep belli olmadan ertelenir sınavın tarihi belli olmaz,aynı gün açıklanan sınav 1 ay olmuş hala kurulun şeyinin keyfine bakar.Daha sınav hizmetini adam akıllı yürütemeyen sözde 'BAKANLIK' ekonomiyi toplayacak öylemi. Verdiğim her kuruş vergi haram olsun şu dakkadan sonra.
-
Acaba krizden sonra bakanlık süreci uzatabildiginiz kadar uzatın mı dedi anlamadım gitti
-
@bydaler ne krizi birader bile isteye kuru bu hale çekip ekmeğini yemeye bakıyor tepedekiler,olan sana bana oluyor. 2 sene önce eski milletvekillerinden biri doğrudan sohbet arasında kurun bu hale getirileceğini söyledi. Boşuna mı televizyon karşısında sırıtıyorlar hala. Ne ekmekler yendi hala da yeniyor.
-
Biraz gerildim kusura bakmayın.İlk defa telefonda açık açık kurulun keyfi ne zaman isterse dediler sinirlerim zıpladı.İyi forumlar.
-
Tuğrul koçer bi süre daha beklemeyin dedi Twitter da.
-
@atanamayan o üstad yarın aciklanmazsa twitter i kapatırım gibi bir şey daha diyip 1 haftaligina kapatmıştı twitterini elbette herkes istediğine inanmakta özgür.
-
@ceks74 kapattı açtı zaten
-
@istatistikçik abartma Donald trumpi da mı alet ettiler bu işe kuru bilerek artırdılar diyorsun ya