2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Buralar karışacak:-)
-
@david20 hocam zaten karışık arapsaçına dönmüş ortalık. yoksa siz de mi duyum aldınız da gizli kapalı mesajlardan mı bu da..... :)))))
-
sosyal medya kullanmayı uzun süre önce bıraktım ama forum tercihiniyap devletgelir başlığı benim için twitter gibi... bakmadan duramıyorum.
-
@shanks, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@secret Geçerli bir neden mi iyi güldürdün adam tatil yapıyor tatil en burada sıkıntıdan patlarken o güneşleniyor.
Belki de bu süreçte en ihtiyacımız olan şey gülmek
Belki tatile hiç gitmemiştir belki tatilden gelmemiştir kim bilebilir
Olayın tatilden kaynaklanmadığını düşünüyorum
Risk analizi merkezi iptal durumu vardı. Birçok neden var ki bizim bilemeyeceğimiz şeyler de var.
Siz patlamayın sıkıntıyı patlatın bnce ️ -
@david20 hayırdır hocam bir duyum falan mı var
-
hay maşallah buralar renklenmiş.... ben de bu kadar yazı varsa kesin bir şeyler açıklandı sandım:( 17.00 ı sever bizim devlet... olacaksa da mesai sonrası olur, tipik gib....
-
@lex-fori Duyum felen yazmam hocam çıkmayınca burada insanlara hertürlü lafı sayıyolar.
-
@david20 vaziyet alalım mı ? Almayalım mı ?
-
@david20
zımnen yazmış oldunuz hayırlısı bakalım -
@david20 kılıç kalkan kuşanalım mı
-
@david20 en sinir olduğum şey bu. Kuyuya taş atmayın bişey biliyosan söyle bilmiyosan sus arkadaşım.
-
@david20 ya tutarsa kahraman olacaksınız
-
@david20 en azından bildiğin bişey varmı onu söylesen
-
@david20 laf atip cekildiniz 15 dk once sizde neden aciklanmiyor diye sorgulamissiniz
-
@david20 sen söyle usta bişey olursa arkandayım beraber dayak yeriz burda :))
-
Yav adamın bildiği bişey fln yok bence bundan önce guy sayfasına dguyda açıklanmadı yazmış aklına gelmiş buraya da öylesine böyle bişey yazmış .
Her sakallıyı dede zannetmeyin. -
Burdaki walras arkadaş şimdi açıklama yaptı ve açıklaması 20 beğeni almış yani anlayacağın buradaki insanlar amaçları iyiniyetli olarak duyumlarını paylaşanlara hoşgörülü davranıyor kardeş
-
Gene aradım sabah dedikleri akşamına tutmuyor bu sefer bi bayan açtı,önce sınav kurulundan biri tatildeymiş doğrumu dedim güldü sosyal medyada çok fazla laf çıkmış dedi herkes gibi onlar da tatil yapabiliyorlar ama şuan izinde olan yok bildiğim kadarıyla dedi.Bugün açıklanır mı dedim,bize liste gelirse yarım saat içinde siteye düşürrüz dedi.Yani önümüzdeki yarım saat siteye bakmaya gerek yok
-
@yorgunsavaşçı aynen mesai bitimine yaklasiyor heyecan yaratmak istedi bence
-
Bu sınav ve guy birlikte açıklanır ve haftaya açıklanır. (Şahsi fikrim)