2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
2 dk önce dguy niye açıklanmadı yazan adam 2 dk sonra "buralar karışacak:)" yazıyor. milletle dalga geçmeyin kardeşim. devlette uzman olacak yaşa gelmişsiniz çocuk çocuk hareketler.
-
Taban puan olarak da 79 un hala yüksek olduğunu ve 75 76 civarı kapatacağında hala ısrarcı olduğumu da belirtmek istiyorum.
-
Adamlar beni iyice tanıdı siteyi takip ediyorlarsa artık telefonu açarken istatistikçik dicekler:) baya hoş sohbet yapılıyor arayın dostlar.Gülüşmeye başladık artık
-
@obra sizinle tartışmıyacağım 16.44 de kadar açıklanırsa açıklanır açıklanmaz ise benim iş yatar. Herkesten özür dilemesini de bilirim.
-
@obra adam karıştırdı gitti hocam
-
@david20 bir de 44 diyor ya. saniye de ver bari.
-
@david20 neyse bugün bekliyoruz zaten bunu da bekleriz sunun surasina 16.44 e kaç dk kaldı ki
-
@david20 kardeşim yürek mi yedin ya
-
İşsiziz diye çok üzerimize geliyorlar hani çalışsam işime veririm, ay sonu maaşımı almam gerekiyor çünkü ama böyle boşlukta zor
-
@david20 Hangi 16:44 kardes onu da deseydin keşke
-
@david20 seni tanımak istiyorum yiğidim
Hayır dguyda açıklanmadı diye şaşırdıktan sonra nasıl bu duyum geldi sana çok merak ediyorum:)
İnsaallah dediğin çıkar
. -
@david20 Neden karışsın açıklansa bile? Puan yükse diye bir duyum mu var yoksa öylesine mi dediniz bu arada kızanlar yeniler adam hiçbir zaman demedi kesin açıklanacak diye
-
@yorgunsavaşçı İnşallah kimseye karşı mahcup olmak istemem eğer olursamda özür dilerim
-
@david20 :)) neyin kafası bu
-
@david20 çok gizemlisin kardeş
-
@david20 ne olur hislerine göre böyle bişey yazmış olma cidden mantıklı bir duyum mu aldın paylaşabilirsin.
Olmazsa kimsenin seni yerden yere vuracak hali yok duyuma bile muhtaç durumdayız. -
16 44 diye duyum olur mu ya mesai bitimine çeyrek kala gibi bir şey mi bu saçmalık
-
Yalnız beyler bayanlar,telefondaki hanfendi bugün açıklanmayacak demedi ses tonu da keyifliydi bi umut verdi bana.
-
@secret Yok yok gitti orası kesin iptal olacaksa da direkt söylesinler süründürceklerine.7 ay sgk sıkıntısını çektim açıklandı olmadı 1 gün üzüldüm
-
@istatistikçik seviyorsan git konuş kardeşim