2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Cuma namazı biteli kac saat oldu hani aciklanacakti???? Haftaya cuma namazi dedik biz deyin tam olsun.Ölcem meraktan
-
Seneye kesin açıklarlar
-
@red, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Cuma namazı biteli kac saat oldu hani aciklanacakti???? Haftaya cuma namazi dedik biz deyin tam olsun.Ölcem meraktan
Ben siz de dahil bekleyen herkese çok hak veriyorum ama biraz serikanlı olmak daha iyi. Eğer hakkınızda hayırlı sonuçlanacaksa bi tık gecikmeli açıklanmasında sıkıntı olmamalı. İlla geçerli nedenleri var ki açıklamıyorlar 3 eylülde guyların yine eğitimi başlayacak. Başkan sıkıntısı vardı guy sınavı. Ee bakan değişti üstüne ekonomik paketler açıklandı ha bir tuş ile de yükleniverir açıklanmıyor. Sizden önemli mi sağlığınızdan kaçırdığınız diğer sınavlardan biraz kafanızı dağıtın yürüyün dizi izleyin. iyi günler
-
Ben ikindiden ümitliyim arkadaşlar.16:34 de okunuyor. 10 dakika namaz sürse 5 dakika çıkışta hocayla muhabbet desen 5 dakikada da bilgisayarrın başına geçseler 16:54-55 gibi açıklanır.
-
Açıklanacaksa bu saatlerde açıklanır.
-
Duyum ortaya atan arkadaşlar sonradan neden kayboluyor ortadan ?
-
Hadi be kardesim teravih mi kiliyorsunuz?
-
açıklancaksa mesai bitimine doğru açıklanır.
-
@daedalus bize forumda namaz sonrası tesbihat süresini hesaplatan sisteme yazıklar olsun:D
-
@lion kalp diyolar
-
Facebookta donen muhabbetlerden birisi de şu;arayıp sorulmuş bugün açıklanmaz haftaya da aciklanmayabilir....
Keşke 90 üstü bir puan bekleseydim de sınav sonucunu beklemeseyedim
-
@bydaler ne sonuçmuş arkadaş süründürüyorlar resmen , ortalık desen bilgi kirliliği bir ALLAHIN kuluda çıkıp açıklama yapmıyor arkadaş
-
Arkadaşlar dediğim gibi dün ben size duyduğumu ilettim olumsuz birşey olursa da herkes hakkını helal etsin dedim hiçbir zaman trollük prim vs kasmadım geçmişi inceleyebilirsiniz böyle bir konu da asla böyle birşey yapmam da mümkün değil bugün de mesaj attım arkadaşa cevap gelmedi gelirse yine yazarım hepimiz aynı amaç için buradayız siz ne kadar sabırsızca bekliyorsanız bende aynı şekilde bekliyorum
-
@t-robert-malthus ne diyelim ki artik..allah'a havale ediyorum hepsini
-
@walrass06 hocam kesin duyum olursa yine paylaşmayın çünkü sanki GiB dekiler burayı takip ediyormuş da bilgi sızdı diye ertelediler. Böyle senaryo kurdum. Hatta kesin böyle. Buradaki sevincimizi heyecanımizi görmezden gelen birileri var. Olan sizlere olmasın. Zaten her gün pazar günü bile olsa duyurular kısmına bakan çok kişi elbet açıklandığı an öğrenecegiz
-
Geçen sene GUY bu saatlerde açıklanmıştı , az daha bekleyelim
-
@walrass06 Biz kendimizi en kötüsüne de alıştırdik hocam merak etmeyin . Sizlik bir durum yok.
-
@gencburokrat Mason locası kaçırıyor hocam galiba.
-
GİB: bu hafta da bize ayrılan sürenin sonuna geldik. haftaya size sinir krizleri geçirtmek için görüşmek üzere mesaiyi bitiriyoruz. umrumuzda değilsiniz. kendinizi üzün. mutlu olmayın. bay bay.
-
@secret Geçerli bir neden mi iyi güldürdün adam tatil yapıyor tatil en burada sıkıntıdan patlarken o güneşleniyor.