2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Aslında duyum güzel cuma namazından sonra açıklanacak her Türlü, başka bir ihtimal yok zaten
-
@alperen-turkuaz ne yazmış son duyum nedir?
-
@moonlight ne deseniz sonuna kadar haklısınız ️
-
Yatsı namazından sonra sanırım
-
@johnash Duyum filan yok da arkadaşın dün yazdığı Ayet-i hutbe de kelime kelime aynısını söyledi
-
Hutbeyi bile tutturduk ne zaman açıklanacağı hala muamma:D
-
cuma hutbeleri bir gün öncesinden siteden yazar arkadaşlar belki şakasına diyorsunuz da bilgilendireyim dedim
-
Teravih mi kılıyorsunuz mübarek tövbe tövbeeeeeeeeeee
-
@hahamas şeyh uçmaz mürit uçurur kardeşim :))
-
sıf dguy beklemek bu sınavları yok etti bende
-
@moonlight hocam sizin beklentiniz büyük hala sanırım :))
-
@ceks74 Hocam “Ankara GİBte çalışan arkadaş yarın namazdan sonra KESİN açıklanacak dedi” diye duyum yazdı arkadaş ,, kendisi arkadaşına itimat etmese buraya asla yazmazdı diye düşünüyorum , duyumu veren arkadaş da kesin olduğuna ikna olmasa duyumu arkadaşı ile paylaşmazdı diye düşünüyorum .. “Yarın kesin açıklanacak” sözü asılsız çıkarsa Allah söyleyenin de söyletenin de gönlüne göre versin diyebilirim ancak ..
-
Ne pis bir döneme denk geldik her kurum rekor kırdı. 3 4 gunde aciklanir derken 1 ay olacak nerdeyse. bugun de aciklanmazsa bu iş artik uzar da uzar. zaten direnci kirdilar 2 ayda aciklansa pek takmayacagız
-
Gib degilde bu gidisle diyanetten aciklama yapilacak. Kurumumuzun adi son gunlerde birtakim sansasyonel aciklamalara karismistir asli astari yoktur fesuphanALLAH diye.
-
@ilanmılano kardesim aciklamiyolar bari internetten denilen bir mecra var. Yayınlarsin ordan bi mesaj su su nedenden dolayi beklemedeyiz olay biter.Yada hicbir sey yapmıyosan yayınlarsın cevap anahtarını en azından hergun heyecan yasamayiz
-
@can-mavi hocam ne zaman açıklanır?
-
Bi kaç gün önce cuma günü kesin açıklanacak diye bir duyum dün de aynı şekilde başka bir çalışandan cuma namazı sonrası açıklanacak diye bir duyum , bugün bu iş bitmeli
-
Bu yıl hakikaten değişik şeyler oluyor. Kpss ezber bozdu erken açıkladı, gib inat etti vermiyor 600 ü.
-
Arkadaslar biliyormusunuz bilmiyorum ama Gib baskani Adnan Erturk 23 Haziranda genc yasta ani bir kalp krizi sonucu vefat etti. ALLAH rahmet eylesin. Daha sonra secimler vs yeni baskan derken sureclerin uzamis olma ihtimali yuksek. Herseyin hayirlisini istemek lazim. Su saatten sonra illaki o sinav aciklanacak biraz daha sabirli olun siz uzerinize duseni yaptiniz.
-
Duyumsuzluktan hutbe tutturuyoruz öylede ümitsiz vakayiz