2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Tuğrul koçer halen konuşuyor susmuyor bu nasıl bir rahatliktir yok onay makam takdirinin yok bi sadece yol arkadaşıyız yok en iyi çalışan kurum.gib mis yok herkes çok.ciddi çalışırmış,,bilmediği bir şey var her iki tarafa hoş görünmeye çalışırsan kendi yüzünü bile tanıyamaz olursun ,sonra yediğini yutup twiteri kapatırsın
-
@secret aynen hocam mulakatlarda gvs de neye gore nasil oluyor hala hepimizde soru isareti var,aslinda biraz netlik olsa daha umutlu olacagiz nasip artik
-
@bydaler Yanarım yanarım onu bir zamanlar bir şey sandığıma yanarım.
-
Gençler gözümüz aydın.Yavaş yavaş iibflere talep azalıyo.Bnce yeni nesil gençlik artık uyandi.İktisat isletme kontenjanları boş kalmıs.
-
Dogrusuda bu olmalı.Yoksa bir nesil daha çürüyüp gidecek
-
@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
TARİH : 31.08.2018
Okuduğum âyet-i kerimede Yüce Rabbimiz şöyle buyuruyor: “İnsan için ancak çalıştığı vardır. Şüphesiz onun çalışması ileride görülecektir. Sonra çalışmasının karşılığı kendisine tastamam verilecektir.”
Okuduğum hadis-i şerifte ise Resûl-i Ekrem (s.a.s) şöyle buyuruyor: “Hiç kimse kendi el emeğinin karşılığından daha hayırlısını yememiştir.”
Hoca cuma hutbesinde bu ayeti okudu tüylerim diken diken oldu:)
-
Kulağım imamda. Gözüm Gib de.
-
@shanks gibden önce o kpss puanlarıyla tercihleri toplayıp atama yaptığını zannederdi şimdi sadece konuşuyo buda büyük bi gelişme
-
-
Şimdi cuma cikisi camiden disari adım atar atmaz kırmızi butona basıp açiķlanmasini da beklememek lazım sanki
-
@t-robert-malthus Birde diyor ki konuşalım da Fizana mı sürsünler ya hiç konuşma ya azıcık omurgalı ol dik dur
-
Ankara namaz vakitleri google da en çok aranlar arasina girmis .
-
Ben bu başlikta Tugrul mudur nedir o adamin muhabbetini duymaktan sıkıldım! Sevmiyorsan da biz okumak zorunda degiliz. Sevmeyeni bile burda nam yaptiriyor adama.
-
@kaimoğlan Hocam adama laf atmadan bura hakkında tweet atıyor bildiğin saldırıyor bu yüzden bu konuşma
-
Kasım-Aralık gibi anca açıklanır sınav. mülakat seneye (2019) haziran-temmuz, işe başlama da yine 2019 aralık gibi olur.
-
@shanks Atsın hocam. Ben tanimam etmem ama kotu de olsa prim yapiyor bu adam. Ramiz dayı moduna girip girip tweet attigini biliyoruz. Kimlerle cay ictigi de umrumuzda değil. Gundeme gelmesin yeter.
-
@walrass06 hocam rica etsem arkadaşınıza tekrar teyit ettirseniz? Duyumda bir değişiklik ya da gelişme var mı
-
@shanks
Keşke -
Arkadaşlar bu tartışmayı lütfen özele taşıyın. Burada bu tartışmanın gereği yok. iletilerinizi kaldırıyorum. Lütfen daha fazla bu tartışma uzamasın.
-
@kaimoğlan haklısın kardeşim bundan sonra daha dikkat ederim