2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Sınavın açıklanacağını söylemezler evet ama İstatistikçik arkadaşa bugün mümkün olmamakla beraber haftaya da kesin değil ifadesi şu ana kadar verdikleri bilgiler ışığında gerçek gibi.
-
@g-uzmanı bugün için imkanı yok dedikten 2-3 dakika sonra açıklandığı çok oldu dostum, yapmayın Allah aşkına ne diyebilir yani, günde 50 telefon almamak için bu hafta zor diyecek ki kimse aramasın.. bence onları da rahat bırakalım adamlar işlerine güçlerine baksın, hiçbir şekilde bilgi veremezler
-
Asıl onlar bizi rahat bıraksın.İşleri bu bi zahmet baksınlar telefona:)
-
@istatistikçik işleri bizlerin telefonuna bakmak değil maalesef
-
Açıklansın artık yorulduk beklemekten sayfa yenilemekten
-
Bugün de bitti ve açıklanmadı.
-
@can-mavi hocam sınava giren insanlara bilgi vermek de bir sınav hizmetidir diye düşünüyorum.
-
Biz bu sınava girmekle sürecin sadece % 5 lik kısmını tamamlamışız aslında geriye kalan bekleme süreci %95 resmen psikolojik savaş veriyoruz
-
@istatistikçik evet kardeşim ama bu görevleri şifaen yapılan başvurular için geçerli değil maalesef, ya bilgi edinme kanunu kapsamında ya da kuruma bizzat dilekçe ile başvurulduğu takdirde sınava girenleri bilgilendirmek zorundalar
-
@cesss, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Biz bu sınava girmekle sürecin sadece % 5 lik kısmını tamamlamışız aslında geriye kalan bekleme süreci %95 resmen psikolojik savaş veriyoruz
Daha mülakat tarihi var , mülakat sonucu beklemek var ,belge toplama sürelerinin yayınlanması var , belgeleri verme var, sonra gvs beklemek var sonra ik yı aramak var sonra ik cının emniyete git demesi var sonra emniyet dosyan bizde değil demesi var. Bunların sonunda başlanılırsa çok şükür. ️
-
@secret evet % 95 e bunlarda dahil
-
@istatistikçik sebebini de sordunuz mu bunu da söyleseler mis bari?
-
@bydaler sormadım dostum
-
Ve sela okundu
-
Bekleyin arkadaşlar bekleyin belkide o gün bugündür.
-
@cesss biraz daha sabır ALLAH başka dert keder vermesin ️ Canınız sağ olsun olur gider hepsi .
-
Ya peki yks yerleştirmeleri nasıl gece on iki de açıklanıyor bizim sınavın da her saat açıklanma ihtimali yok mu
-
Uygunsuz içerik kaldırılmıştır.
-
Uygunsuz içerik kaldırılmıştır.
-
@secret sinavlara girmekten soguyorum bu surecler yuzunden