2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@obra haklısınız ama guy bana daha zor geldi dguy a nazaran ondan bu düşüncem demekki sıkıntı benlik
-
Evet yine ben geldim.Sınav hizmetlerini aradım bugün olmayacağı gibi haftaya açıklanması da kesin değil dedi beyfendi.İnşallah @walrass06 dostumun duyumu gerçekleşir,sınav hizmetleri yanılır.
-
@istatistikçik desene başka bahara kaldı bizim umutlar gene suya düştü
-
Bu imza olayı, asılsız duyumlar, ne olduğu belirsiz fotoğraflar yani birilerinin başından çıkan bütün bu saçma sapan trol hareketlerin asıl sebebini merak ediyorum. Bunları bilinçli olarak yapanları zaten Allah'a havale ediyorum. Bu tarz şeyleri bir insan neden kasten yapar anlayamıyorum, birilerinin mücadelesi nasıl oyuncak gibi görülebilir. Hani her şeyle dalga geçme zihniyetine sahip olan insanlar ya eğlenmeyi bilmiyor, ya da canları hiç yanmamış. Ben artık anlamlandıramaz oldum bu süreçte bu tarz davranış sergileyen insanları. Sözlerim iyi niyetli arkadaşlardan dışarı, kendini bilmez ve burayı okuduğunda nasıl "trolledim ya" diyerek kahkaha ile gülen zavallılardan içeridir.
-
+Sınavın iptal edileceği söylemleri dolanıyor bu aralar,risk analiz birimi kapatıldı diye böyle birşey mümkünmüdür diye de sordum.Risk analiz kapansa da başka birimlere yerleştirme yapılır sınav iptal olmayacak dedi.
-
@victory-carleone Telefonda söylenenler öyle gösteriyor hocam,ama belli olmaz onlar da tahminden ibaret konuşuyor.
-
Dostlarım, kardeşlerim sınav hizmetlerinde çalışanlar beş dakika sonra açıklanacak olsa bile bilgi vermezler. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Bunu bugun açıklanacak diye söylemiyorum ama bilgi vermiyorlar onlar
-
@istatistikçik bakalım bende bi arayacam bana be diyecekler eğer aynısını söylerlerse gerçekten umutlanmanın anlamı kalmayacak
-
@istatistikçik aradım niye açıklanmıyor dedim kurul karar ceriyor acıklanıp açıklanmamasına dedi bugün içinde zor görünüyor açıklanması dedi 1350 dahilideki insan
-
arkadaşlar şu arama olayını bırakmanızı tavsiye ederim, oradakiler bilgisayara sonucu giriyor bile olsalar aynısını diyecekler, geçmiş yıl sınavlarında da aynıları yaşandı çoğu kez
-
85 dogru beklyenler pozitif dıssallık sorusunu ne yaptınız?
-
@istatistikçik Sınav hizmetleri açıklanmış olsa bile açıklanacak demez
-
@shanks Dostum bende biliyorum öyle olduğunu,bana söyleneni aktardım.
-
@zenginmemur Yazmayım diyorm ama kardeşim 30 gün oldu aynı soru her açtığımda bu soruyu görüyorum ️
-
Sınav bittiğinden beri sürekli ha açıklandı ha açıklanacak derken artık o kadar çok umudum kırılmış ki şu anki duyuma inanmıyorum.Sanki bir süre daha bekleteceklermis gibi geliyor.
-
Arkadaş forumun daimi üyesi duyum almış gelmiş beğenmiyorsunuz arkadaşlar.Kötü niyetli olmadığı kesin.Beğenmeyen gitsin malum kişinin gemisini beklesin.
-
Başta bilgimiz yok diyorlar ısrarla tahmininiz nedir diye sorduğumda bu cevapları alıyorum.Yukarıda da belirttiğim gibi telefonu açanın tahmininden ibaret.
-
@gmsmustafa, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaş forumun daimi üyesi duyum almış gelmiş beğenmiyorsunuz arkadaşlar.Kötü niyetli olmadığı kesin.Beğenmeyen gitsin malum kişinin gemisini beklesin.
O gemi bir gün gelecek mi ?
Burak aksak açıkladı gelecek dedi ️
Ama önemli olan doğru gemiyi beklemek -
@maesteo okuma o zman bu sorunun cevabıni bilirsen yazarsin bana faydan olur bosa buralari kirletme yalan yazarak zaten gerginiz birde senle ugrasmayalim
-
Ya şu süreçlerde foruma bakmayacaktim. Ama olmuyor sigarayı bırakmayı başardim forumu bırakamıyorum. Arkadaşlar bi de telefonla bilgi alma işleri biraz yaş