2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Ne dguy mus hiç yorumsuz kalmiyo
-
-
Bu sayfada herkes özgürce düşüncesini yazar.Okumak istemeyen kaideye bile almaz.Kaideye almayanda kendisine söz hakki dogürmayacak kisilere sataşamaz
-
@hahamas ne yalan söyleyim gercekten durum öyle
-
@zenginmemur ahahha bunu yapmasam olmazdı hocam
-
@hahamas :))
-
@duyguuu37, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@secret sinavlara girmekten soguyorum bu surecler yuzunden
Soğuma ️ Ben daha belge aşamasına gelemedim. Mülakatta takılı kalıyorum belki hayatım boyunca hiç olmayacak nasip kaç arkadaşım 7. , 9. Hatta 16. Mülakatında 3 yıl sonra kimsenin olamaz dediği şeyleri oldular. Bazen akışına bırakmak lazım
-
@walrass06 hocam hazırız bekliyoruz cuma namazını müteakip ellerde telefon bi forum bi gib sitesi açıklanmazsada canın sağolsun
-
arkadaş anlattı.geçen bi bayramda ankara da bi kurumun genel müdürü bayram için memleketine gelmiş ve arkadaş da kendi sonuçlarının akıbetini sormuş genel mudur de aynen şöyle demiş.sen boyle bi ortamda alım yapıldığına sukret.devlet büyüklerimize dua et.allah onları başımızdan eksik etmesin tarzında.
yani kimsenin umrunda değiliz.üst taraflar yalakalik peşinde. -
@merasim34 O yalakalar dan birini tanıyoruz hatta tweet falan atıyor sürekli
-
SAHTE İNTERNET SİTELERİ VE E-POSTALARA DİKKAT!
-
@keynesinruhu O nereden çıktı şimdi
-
@shanks sadece twit atsa iyi çayda içiyor bugün açıklandığında süvarileriyle birlikte ortadan kaybolur , sonra hiçbirşey olmamış gibi kaldığı yerden devam eder
-
Sonumuz ganyan bayinde takılan emmilere dönecek bu gidişle
-
@t-robert-malthus O hesaplar bile onun sahte hesaplarıysa şaşırmam vallaha
-
Hayırlı cumalar. İnşallah bugün 80 altında taban puanla açıklanır.
-
@shanks hiç şarşırtmadı ki bizi
-
@t-robert-malthus Kesinlikle
-
@shanks
Hep duyuru kısmından okuyoruz biraz da buradan okuyalım dedim hocam -
@keynesinruhu O duyurular bir duysa şu sonuçları da kurtulsak.