2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Yav buradan görüp heyecanımizi anlayıp açıklamak yerine aa bilgi sızmış hemen iptal edelim demiyorlardir Di mi gerçekten iyi kötü beklentiye girmekten usandık. Guy önce açıklansın bari ne diyeyim
-
Bu sınavın geç açıklanmasında emeği geçen herkesi anıyorum
-
@antimülakat Hocam ikazınız bize ise ben ortada bir tartışma göremiyorum.
-
Şu 31 Temmuz’dan nefret ettim yemin ederim ya
-
@moonlight
vergi ile ilgili konularda size nasıl yardımcı olabiliriz?
444 0 189 vergi iletişim merkezi :))) -
Hadi bekliyoz açıklasa yaaa
-
@otuzyılsavaşı sorma Hocam , o ablanın gülümsemesini gördükçe de sinirlerim bozuluyor
-
@moonlight elinde dirgen olan şeytan gibi geliyor artık bana.
-
Siteye her girdiğimde ışık hızıyla açılıyor o bile sinir ediyor beni artık.
Bi donma bi yavaşlama olsun error versin istiyor insan.. -
@i̇lanbekleyenbiri Aynen. Buradan yetkililere sesleniyorum. Hutbe metnini sızdırmışlar
-
MÜKELLEFLERİN DİKKATİNE
Gelir idaresi başkanlığı ayağınıza geldi.
5 dakikada ;
Tarh yapılır
Tahakkuk yapılır
Hemen tebliğ edilir. -
Bu duyum da patladı
-
Güzel duyumdu
-
@i̇lanbekleyenbiri Hutbe de okunanan Ayet-i yazmışsiniz nasıl oldu kalp gözünüz açık heralde hocam saygılar nasıl oldu bu ya biliyor muydunuz hutbeyi
-
@alperen-turkuaz dün başka bir arkadaş yazmıştı:)
-
@alperen-turkuaz adam hutbe duyumu almış helal olsun
-
Halimizi hic iyi gormuyorum forumdaslarson 2 sayfaya bakin gib bize neler yapti boyle
-
Bu haftada bitti inşallah önümüzdeki hafta bu bekleyiş son bulur
-
@i̇lanbekleyenbiri aynen ben de şimdi fark ettim @otuzyılsavaşı nick'li arkadaş yazmış arkadaş ne yazdıysa itibar ederim şu saatten sonra
-
@kpss-a-bağımlısı Hocam bugün Ve bu hafta bu bekleyiş bitmedikten sonra (kendi adıma söylüyorum) zıkkımın dibine kadar yolu var , pazar günü kaymakamlık ve YSK bitecek , benim en zor günlerimin son günleri bu iki gün , pazar gününden sonra açıklanırsa lanet okuyacağım ben.