2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@bg2603 inşallah öyle Olur,ama zannetmiyorum ,bu sınavda 2400 kişiden fazlasının 80 nin altında yapmayacağını dusnuyorum bence yapmamalı,anketlerde herkes bir iki net fazladan gösterebilir ,82-83 olan 80-81 olur ,bu aralikta kapatacagina inanıyorum ve yanılırsamda hiç üzülmem inşallah yanılırım ve düşük kapatir
-
Arkadaşlar inşallah duyum doğru çıkar hepimiz rahatlarız çıkmazsa da hakkınızı helal edin
-
@walrass06 kardeşim eğer açıklanmazsa da yapacak bir şey yok , sen bir şey duydun ve bizimle de paylaştın sağolasın
-
@walrass06 helal olsun hocam en çok guy u merak ediyorum ama değişik bir heyecan, ilk kurum sınav sonucum yıkım mi olacak yoksa bir adım mı bakalım
-
@walrass06 canın sağolsun deriz kardeşim,duyumu senle paylasan arkadasin inandığın samimi olmadigin bir arkadaşın olmasaydı paylaşmazdın zaten,herşey nasipte ,,teşekkürler
-
Sinav 80 in altında kapatacak bana güvenin.
-
arkadaşlar sınav için yds şartı 70 varmıydı uzmanlıkta
-
@salihys hocam girişte şart değil, yeterliliği almak için dguy olduktan 2 veya 3 sene içinde YDS en az 70 C seviyesi istiyorlar.
-
@falanfilan çok tşkler
-
Güzel haberler alacağımız bir gün olur inşallah eğer açıklanırsa. Hayırlı cumalar
-
@walrass06 Helal olsun ne demek. Iyi niyetle yazılmış bir yorum diye hissediyorum. Allah yardimcimiz olsun .
-
@toranj Haklısın imzayı atsın sonra gitsin öteki tarafa ama en hızlısından gitsin
-
-
@walrass06 Açıklanmazsa katlin vaciptir yatsı namazına müteakip.
-
Ben de şunu eklemek isterim arkadaşlar, benim takip ettiğim kadarıyla kimse geçtiğimiz aylarda yapılan Kyk Müfettişlik sınavı örneğini vermemiş. O sınavda gayet kolaydı ve sınav barajını geçmek mülakata kalmak için yeterliydi. Hatırladığım kadarıyla sınava katılma taban puanı 85 lerde idi ve sınav sonuç listesini tekrar incelediğimde kurum sınavında 85 + alan birkaç kişiden ibaret. Dguy 78 ile kapattı ve mülakat aşamasına 600 kişi kalacak. Burada sürecin içinde aktif olarak bulunan arkadaşların durumlarının iyi olduğunu düşünüyorum ve burdaki arkadaşlara göre mukayese yapıp sınırda kalacağım korkusuna kapılmayın derim. Genel kanı 82 ve 78 bandı olmuş ama bu seviyelerin altını göreceği kuvvetle muhtemeldir ki ilk 400 kişi 80+ olsa bile bizim için önemli 600. kişi , Biraz uzattım kusura bakmayın, İyi Çalışmalar Dilerim.
-
Birde malum kişi.Sizin duyum aldıklarınız ile biz çay içiyoruz demiş.Sabah akşam burayı takip ediyor zavallı.
-
Arkadaş duyduğunu yazmış , su yoklukta sevindirici bi haber gibi arkadaşlar ama sadece bir his olarak bugünden de pek umudum yok benim.
Yine de çok yükselmeyin derim haftaya kalmış gibi düşünelim.
Bugün açıklanırsa sürpriz olsun. -
@monetary-theory hocam bnde o örneği vermistim birisi bana dguyla kiyaslama demisti bnde fazla üstelememistim.Kyk mufettisligi testi kpss 86 ile kapatmısti.Ve mülakat icin belli puani gecmek gerekiyordu
-
Bugunden pek umudum yok. Klasiklesmis cuma namazi sonrasi aciklanir esprisi duyum olarak bize gelmis gibi. Umarim yanilirim.
-
@zenginmemur Şöyle mukayese etmek tutarlı bir sonuç veriyor; Kpss Taban puanı 86 ile kapatan sınavda 80+ alan 165, 75+ alan 308 kişi , Dguy sınavında ise mülakat kişi sayısı 600. Kaldı ki her iki sınava da kendi adımıza "kolay" diyoruz.Mülakat için kişi sayısı 50-100 olsa idi bu söylenen yüksek netlere katılırdım ama biraz emin konuşacağım 600 rakamı için mümkün değil.