2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
TARİH : 31.08.2018
Okuduğum âyet-i kerimede Yüce Rabbimiz şöyle buyuruyor: “İnsan için ancak çalıştığı vardır. Şüphesiz onun çalışması ileride görülecektir. Sonra çalışmasının karşılığı kendisine tastamam verilecektir.”
Okuduğum hadis-i şerifte ise Resûl-i Ekrem (s.a.s) şöyle buyuruyor: “Hiç kimse kendi el emeğinin karşılığından daha hayırlısını yememiştir.”
-
Ankarada olan arkadaşlar bitane pankart bastırıp oecd nin karşısında bulunan caminin önünde cuma çıkışı beklesinler kesin açıklanır.
Pankarta haydi üstad at imzayı dguy lar görev bekliyor diye yazılabilir -
@ansızınbirilan
Gözleri var ama görmezler.
Dilleri var ama konuşmazlar -
Arkadaslar dguy cvaplari kacinci sayfada acaba? Bulamadim
-
-
@paretowilfredo Yuregime indi ustad aciklandi sandim
-
@paretowilfredo tesekkur ederim
-
Bence açıklanmaz ama ben de çok heyecanlandım gizliden, inşallah hayırlısı olur. Guyda akabinde açıklanırsa gerçekten mükemmel olur
-
Umarım yarın guy ve dguy için yazılı sonuç açıklanma faslı kapanır ve önümüze bakarız
-
Bu başlıkta ne varsa guy sonucu bekledigim halde her gün burayı takip ediyorum orayla hic alakam yok
-
gibi arayan arkadaşa bu hafta açıklanması zor demişler öyle dediylerse yarında açaklanmaz
-
@lilith açıklanıp açıklanmayacağını bilmem de telefon açtığınızda ya açıklanmaz derler ya da siteyi takip edin. farklı bir cevap olmaz, olamaz
-
Bu son duyum bana da iyi geldiinanmak istedim ve inandiminşallah açıklanır bence sabah namazını kılıp gib e bakin
-
Arkadaşlar eger mesele izin meselesiyse yarın olma ihtimalide düşük gibi duruyor. Tüm kamu kurumlarında memurların çok büyük kısmı izinlerini 30 Agustos ile birleştirdi. Umarım açıklanır yarın ama zor gibi duruyor. (açıklanmama sebebi izin ise ) şu mubarek gecede Allah bize biraz daha sabır versin. Hayırlı geceler.
-
@mami1616 Haydaa bir sayfa önce duyum varmış ciddi duyum . Kendi kendimi bitirdim
-
@mami1616 bencede yarın duyumuda boş çıkacak.
-
@bydaler ben 79 diyorum cunki icimden bi ses o paylasilan kagidin doru oldunu soluyor
-
@walrass06 cuma namazndan snra açıklanır o zmn 1 veya 2 gibi
-
ben sabah namazını bekliyorum
-
@mhmt4228 sabah namazı derken yatsıyı görmeyek hocam