2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@antimülakat tek yaptırımınız yazıyı düzeltmek mi? Adam potansiyel katil tecavüzcü gibi bir yazı yazmış. Daha ne yapacak buradan atılmak için?
-
@obra Benim korktuğum tatildekinin imzası buna da lazım olması.
-
@obra sonrasının olmamasını umuyoruz. Konu kapanirsa çok isabetli olacaktır. Tekrar devam ederse ona göre yaptırım uygularız.
-
2019 yılında şubat ayında şu kadar gelir uzmanı alınacaktır veya 2019 yılında alım yapılmayacaktır demek çok mu zor. Sınav sonuçları şu tarihte mülakatlar şu tarihte işe başlamalar şu tarihte yapılacaktır demek çok mu zor. Bu kadar plansız nasıl olunur ya sen bakanlıksın önündeki bilmem kaç yılın planının hazır olması lazım. Bu gençleri mağdur ederek süründürerek ne geçiyor ellerine. 2017'de alım olmayacak 2018 ağustosta olacak deseylerdi ben askerliğimi yapardım ama ha geldi ha gelecek derken askerlikte önümde koca bir dert olarak duruyor. Sınavlara girdik çıktık ne olacağı belli değil hep bi belirsizlik var
-
@varolistan Burada insan hayatının değeri yok.Kim takar zamanını emeğini.
-
@shanks Alım illa ki yapılsın bile demiyorum. Sadece ne olacağı ne olmayacağı belli olsun
-
@varolistan Şu dünyadaki en kötü şey belirsizlik ama bize peyder pey yaşatıyorlar
-
@varolistan haklısiniz hocam alim olmayacaksa bilelim.Simdi kpss p48den adam 85 almıs ne yapsın ese dosta akrabaya söylese cok iyi puan.Kesin atanirsin derler.Ancak gercekler hicde öyle degil.İlan gelecek sinav yapılacak aciklancak mülakat güvenlik sorusturmasi derken ise baslama 2019 kpss sonrasına kalcak.Buna sevinmek mi dmek lazim yoksa bunun adi nedir?
-
@varolistan O yüzden kurumu kaybettim geçen sene.Askerlik bitti 10 gün snra sınav geldi ve 2 soruyla kaçırdım
-
İzinli olan yetkili ağabey az daha gelmezse emekli olacak dostlar az kaldi ha gayret
-
Ya o değil de bu malum şahıs ne korkar ve yağcı ya kurum hiç açıklamasa her şeyi iptal dahi etse bir bildiği vardır diye tweet atacak.Bir müdür falan suratına sövse teşekkür eder
-
Arkadaşlar son aldığım habere göre izinli olan üstad tatil esnasında Güneş çarpıntısından dolayı rahatsızlanmış olup 1 ay rapor almıştır. Bu sebepten ötürü dguy sınavının açıklanması ekim ayının ilk haftalarına ertelenmiştir.
BEYLER BAYANLAR HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ YETKİLİ KİŞİ İZİNLİ DİYE BİR SINAVIN AÇIKLANMASI GEÇİKTİRİLEBİLİRMİ BİRAZ GÖZLERİMİZİ AÇALIM BU OLAYIN BAŞKA NEDENİ VAR. ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN. -
@ansızınbirilan burda bi arkadaş inşallah güneş çarpar demişti belkş tutmuştur:)
-
@ansızınbirilan Geciktirilir birader canı sıtkın diye bile geciktirilir hiç bir sebep olmadan bile geciktirilir burası Türkiye.
-
@ansızınbirilan ilk kez yaz tatilinde Kurum sınavı yapıldı bu durumun hiç etkisi olmaz mı normal bi takvim değil yani hem sınavlar üstüste geldi hem bayram araya girdi
-
@i̇lanbekleyenbiri Üstüne bir de bizim bürokrasinin yavaşlığını ve insanlarımızın keyfine düşkünlüğünü başka insanları asla düşünmemelerini kat kısık ateşte pişir
-
@toranj Vallaha ben demiştim sanırım ama az demişim direkt denizde boğulsun en iyisi.
-
@shanks aman hocam durun şimdi bi de yerine yeni birinin atanmasını bekleriz:)
-
Vay arkadas ne sonucmus yaa hala tik yok onu gectim sebebide yok seneye aciklanir mi acaba
-
Arkadaşlar yarın namazdan sonra açıklanacak dedi Ankara gibte çalışan arkadaşım kesin mi dedim kesin dedi sizinlede paylaşayım dedim