2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@walrass06 haydaaaaaaaaaa hocam bugüne kadarki en büyük duyum!! :))
-
@walrass06 Guy da açıklanır mi hocam
-
@ceks74 hocam açıklanmazsa bana yüklenmeyin:)kimsenin günahına girmek istemiyorum duyduğum bu inşallah açıklanır da hepimiz kurtuluruz
-
@walrass06 Hocam hangi namazdan sonra onu da sorsaydin keşke
-
@walrass06 yok hocam estağfurullah siz duyduğunuzu söylediniz,olursa güzel olur olmazsa canınız sağolsun,teşekkürler haber için,inşallah artık biter de önümüzü görürüz olumlu veya olumsuz.
-
@kaimoğlan cuma namazıdır inşallah
-
@teslame sabah namazıysa daha iyi olur
-
@bitkin onunla ilgili bişey söylemedi
-
@kaimoğlan cuma namazı:)
-
@walrass06 sen varya sen adamsın ! duyum bu sonuçta tutar tutmaz o ayrı bizimle paylaştıgın için çok teşekkürler
-
@walrass06 yok hocam ne yüklenmesi siz de duydugunuzu aktardınız sonuçta hem siz de bastan beri bu süreci yasıyorsunuz az çok tanıdık burda sizi insallah acıklarlar
-
Duyumlardan nefret ediyordum ama büyük konuşmayacaksın... bir duyuma hasret kaldikteskkurler
-
Ya bide kaçla kapandigi bilgisini öğrensek süperrr olurduu
-
Ahahaha duyun geldiii hasret kalmıştık işte bu
-
Arkadaslar dışarı sızan bi foto vardi ne oldu yanlislandi mi dguy icin 79 yaziyodu
-
En azından 9 aydır forumda olan bi arkadaştan duyum geldi..Olur veya olmaz ihtimali bile güzel
-
Ben 76-78 arası bir şey olur diye tahmin ediyordum, iptal olan soru veya sorularka 79 olayı muhtemel dogru olabilir bence
-
Yarın açıklansın kazayım kazanmayayım walrass bi yemek borcum olsun:)ortam şöyle bi hareketlensin
-
@walrass06 kaymakamlık sınavı öncesi en büyük morali verdin , Allah razı olsun dostum .. İnşallah hayırlsıyla tamamına erer
-
@walrass06 hocam yarın teheccüd namazından sonra değil dimi