2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Arkadaşlar saçma sapan dedikodular için moralinizi bozmayın.
-
Böyle saçma sapan bir duyumu ortaya atanın niyeti iyi olamaz.Gerçekten iyi olsa böyle bir duyum alsa bile buraya yazmaz.Gİb de çalışan kim ya onlara ne söylüyorlar ne bilgi veriyorlar benimde orada çalışan üstelik Ankara da kaç tane arkadaşım var aldıkları bilgi sadece dedikodu zaten bu yüzden asla buraya yazmıyorum cinsiyet meselesi de olabilir tabi kadınlar bayılır dedikoduya
-
@kuşçubaşıeşref bana diyorsanız ben duyduğum şeyi aktardım sadece tabiki kesinliği yok bu sınava ben de girdim benim de beklentilerim var o yüzden aynı endişeyi ben de yaşıyorum keyfime baktigim falan yok yani
-
@warneverchance “cinsiyet meselesi de olabilir tabi kadınlar bayılır dedikoduya”
Bu nasıl bir üslup ve yaftalamadır? Kendini bilmezliğin dik alası.
Böyle bir genelleme yapamazsınız, sizi de bu iletinizi okurken gülüp hak verenleri de kınıyorum. -
@rybczynski2 Yav he he
-
@rybczynski2 Tehdit barındıran unsurlar içerdiğinden kaldırılmıştır.
-
@warneverchance Abartmasak mı biraz?
-
@shanks Şu psikolojiyle düello teklif etmediğime dua et.
-
Kpss sonuçları nasıl arkadaşlar?
-
Hepimiz argo kullanırız da saçmalamanın lüzumu yok
-
@fernando-reges Vallahi hocam burada kan bile çıksa suçlusu gibdir bence. Maf etti psikolojimizi nedir bu çektiğimiz anlamıyorum ki.
-
@shanks Haklısn ona birsey demem.14 ay ilan beklediğimiz günler neydi öyle..Bende çok seyden memnun değilim bu hayatta ama elden de birsey gelmiyor
-
Aramızda ne gereksiz insanlar varmış!
-
@fernando-reges Hiçbir şey de iyiye gitmiyor gittikçe kötüleşiyor.İstediğimiz de çok değil atanmak.Hani olmaz ama bir şekilde Avrupa birliğine girse ülke boşalır eminim.
-
@eliff ben size demedim size bunu aktaranı dedim niye size durduk yere böyle bir şey diyeyim
-
@shanks Aynen öyle.Bu yola girerken hedefim Duy veya Mhuy idi.2015'ten beri ilan yok.Çekilecek yol değilmiş ama içine girincede çıkılmıyor.Alttan gelenlere de çok üzülüyorum.Neyse iyi düşünelim iyi olsun ins bu dönem yüzümüz gülecek
-
@fernando-reges Keşke okuyacağımıza ticaret yapsaydık.
-
@warneverchance adam alenen tehdit ediyor vay be köşebaşı serserileri bile uzman olmaya çalışıyor.
-
Arkadaşlar tehdite vs. gerek yok. Bir problem varsa konuşarak çözülür, burası er meydanı değil, burası ring değil. Burada kimse kimseyi tehdit edemez, etmemeli. Lütfen tekrar bu muhabbet kapansın.
-
Siz yazdıkça konu uzayacak bırakın kapansın.