2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Sinav gec aciklaninca illaki dedikodu olur. Gib de merkez uzmani kalmadi. Odenekler ayarlanmis herseyin planlamasi yapilmis
Ayrica risk analizine butun dguylar gitmicekti. -
Sırf bu meslek için kaç aydır ders çalışıyorum gece gündüz böyle bir ihtimali düşünmek istemiyorum.
-
@yorgunsavaşçı kardeşim eğer isterlerse seni beni düşünmezler ancak böyle bir şey olacağını sanmam
-
@futureguy işte bastan beri bana mantıksız gelen kısım da bu ama umarım böyle bişey olmaz artık her türlü duyumdan etkilenir olduk maalesef
-
Arkadaşlar nasıl böyle bir dedikoduya inanbiliyorsunuz. Yani iptal ne demek . Adamlar mülakat yapar sayiyi doldurmaz göstermeliktende olsa süreci tamamlattırır.Ben hiç ihtimal vermiyorum böyle bir şeye.
-
@can-mavi bende olacağını düşünmüyorum zaten.
Açıklansa bi an önce uzadıkça cıvığı çıktı. -
Ya ne olur biri bize acil akil versin.Guyda aciklanmadi daha ne kadar issiz bekleyecegiz.Eş akraba dost yalanci oldugumuzu dusunuyo artik ya yeter be iibf okumak bu kadar rezil olunmazki yok neyi bekliyo daha iibfyi kapatmak icin.Iste kurumlar acikca diyo biz iibf mezunlarini istihdam etmeyecgiz.Gercekten sinirden yerimden duramiyorum.Birde kpss aciklanmiski sevinenler üzulenler ya neyin sevinmesi neyin üzulmesi alim yok alim.
-
Risk analiz merkezinin iptal omasi demek dguy alıminin olmamasi demek yani aylarca yine guy ilani bekleyecegiz
-
Bu sınav iptal falan olamaz yüzlerce memur ihraç edildi en fazla da burada örgütlenmiş şerefsizler bu nedenle ihtiyaç ciddi boyutta bunu biliyorum ve eminim.
81 olayına takıldım ben. Eğer öyle bir şey varsa burada yazan arkadaşların yarıdan fazlası havlu atacak yazık olacak maalesef ben de dahil.
-
İptal edeceği sınavı kurum niye okusun. Neden taban puanı belirlesin. Her türlü tutarsızlık var... Ama her ne olursa olsun yaklaşık 1 aydır gibin sonuç açıklamaması normal değil.
-
Bu iptal muhabbeti kurumun kulagina gitse de o gazla aciklasalar. Gecikirse olacagi bu
-
İptal olma durumu neden ilk hafta konuşulmadı? Böyle zaman geçtikçe süre uzadıkça türlü türlü hikayeler ortaya atılır. Ben geç açıklanma sebebinin iki sınavın üstüste gelmesinden kaynaklandığını düşünüyorum yakın zamanda dguy ve guy sınavları art arda hiç yapılmadı
-
@i̇lanbekleyenbiri bir de araya bayram girdi
-
Arkadaşlar böyle absürd şeyler düşünmeyün ya
-
@zenginmemur iibf lerin kapatilmasini burada bircok kez soyleyenlerdensiniz sanirim,iibf programlari kiymetsizlestirildigi icin su an da bu sekilde bir sistem var,yoksa devlet kadrolarinda burokraside olmasi gerekenler bizleriz,bunun yerine cimere de olan talebiniz de kontejanlara ve egitim iceriklerine dair talep de bulunsaniz daha makul,siz okudugunuz bolume sahip cikmazsaniz zaten herkes sizi kucuk de gorur,farkli seyde dusunur,farkli bir konu acmak istemiyorum baslik da yanlis da anlamayin ama bence sadece bu dusunceden kurtulun en basta size zArar,ufak bir tavsiye hos kalin
-
vmy nin de ertelenmesi bunla mı alakalı yoksa
-
@lilith he he . Şu konuyu kapatın arkadaşlar. Yeterince sıvazlandı sanırım.
-
@duyguuu37 cok guzel acaba bn farkli bir ülkede farkli bir ortamda yasiyorum yoksa gercekten tam istihdam durumundamiyiz.Ben kotu demiyorumki sadece burokratlar iibfyi kaide almiyo.Biz issizlik nedir bilirz.Okul bitince 6 ay icinde hangimiz iyi yerlere geliuoruz.Artik tikandi tikandi alim yok diyorum sana en az 3 yil bos bos geziyoruz.Ozelde bimde calisanlari gorunce benim icim cız ediyo.Bnde diyorumki yöke gel bu iibfleri kapat.insanlarfa okul bitirince bn uzman mufettis olacam diye umutlu olmasin.Yokmu aramizda mufettis uzman hatta hakim olan ama talebe gore arz cok az.En mantikli cozum bu.Simdi yarin dguy ciklansa pazartesi is basi yapcagiz.Yani bir duzen olmali.Sinavlar iptal edilmemeli
-
@fişek-morgen bana niye patladın
-
Arkadaslar iptal gibi bir durumun olmasi mumkun degil boyle seylere itibar etmeyelim. Madem bu yuzden aciklanmiyor o zaman sorarlar adama guy u da mi iptal edecekler cunku o da hemen aciklanmadi Kuruntu bunlar efendim geciniz.