2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
vallahi hikaye bana mantıklı geldi eğer risk analizi iptal olduysa. gib kara kara düşünüyordur bu 300 kişiyi nasıl savuşturacağız diye. en son alım 2015 te olduğunu düşünürsek zaten dguydan vazgeçmişler gibiydi.
-
O zman vmyde iptal
-
Vmy yi de oraya alacaklardı ??? O da mı iptal
-
@ceks74 yarın da 30 ağustos. günaydın acaba sınav iptal mi oldu eheheh diye de soramayız telefondakilere
-
@yorgunsavaşçı hocam size guvenmek istiyorum insallah bende boyle dusunuyorum ama bu sacma duzende her seyden de urkuyorum
-
Risk analiz olayi iptal ancak bu iptal alımıda tetikler mi olmaması lazim
-
Allahım aklıma mukayyet ol
-
@futureguy evet vmyde bunun icin kadro ihdas edildi ama sonra ertelendi dendi bilmiyorum bnim kafa iyice gitti.
-
risk analiz birimi kesin iptal mi
-
Bu sinav iptal olursa lutfen sevgili gib aileme ve sulaleme bir basin aciklamasi yapsin(ozel)asagisi kurtarmaz!!
-
@toranj hocam ordada kesinlik yok sadece kurumda calisan birilerinden duymustum risk analizi icin alım oldu falan o iptal oldu demisti 1 ay önce falan
-
@duyguuu37 hocam ben sadece olmayacağına inanıyorum böyle bişeyin.
İlla ki gibte dguy açığı vardır.
He risk analizi kurulmayacaksa diğer dguy alımlarını gerçekleştirmezler mesela.
O kadar sınav yapıldı 300 kişiyi mi sığdırmayacaklarYani bizim ülkemizde herşey olur herşey beklenir ama insaallah bu sınav iptal fln olmıYcak.
-
Ya böyle bişey olabilir mi ? Bi kurum kendisini bu kadar küçük düşürmez.kesinlikle bn öyle olcagini düşünmüyorum
-
Ayda yılda bir kere merkez uzmanlik sınsvina girdik sonu böyle bitmesin
-
O kadar sınav yaptılar 300 dguyu, 300 guy olarak alsınlar.sınav iptal etmek nedir. İnsanlar eşek mi, bu kadar düşüncesiz olmazlar diye düşünüyorum.
-
Simdi persembe gecmek bilmez ki,arayip ogrenelim
-
@yorgunsavaşçı insallah hocam kurumda dguy icin bos kontenjan fazlasıyla var
-
1.Vmy risk analizi için alım yapmadi
2.sınavın iptal olacağını sanmam , ancak ederlerse kimsenin kazanılmış hakkı yok çünkü daha sınav aciklanmadi kimse bir hak kazanmış değil
3.bizi hayatta dusuneceklerini sanmam , eğer yalandan bunu ortaya atanır eğer doğruysa bu kararı vereni Allah ıslah etsin -
Ayrıca sınav iptal edilecekse niye okuyorlar optikleri ? 81 puan nerden biliniyor ?
-
@can-mavi hocam bu kadar basit mi peki iptal etmek ?
Bizim maddi manevi yaşadığımız kayıplar için dava açma hakkımız bile doğuyor gibe.