2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@umut-1-m bari guyu açıklasalar
-
Bu hafta açıklanmazsa haftaya çarş perş beklicez
-
kpss açıklandı sen açıklayamadın dguy ayıp ayıp toplasan kaç kişi girdi sınava sanki .!
-
@lilith bn bu haftayı geçtim haftayada umutsuzum
-
sen kpss'den bile daha önemliydin benim için dguy...
-
@ceks74 benim için de öyle hocam eğer bu olursa bu işi burda bırakacağım. daha fazla hayatımı sonuç bekleyerek geçirmek istemiyorum
-
@toranj haklısiniz hocam yine ayni surec hepimizi zorlayacak ama dguyda kritik seviyedeyim insallah dusuk kapatır
-
78 doğrudayım ve ciddi sınırdayım
-
@alika28 bnde hocam sınırdayım.75e düser mi
-
ben bu gün derin düşüncelere daldım:) bu 79 olayını ilk sinek ortaya attı. ama açıkşandı 79 la kapadı dedi. eğer içerden bilgi almış olsaydı açıklandı gibi saçma sapan şekilde yazmazdı. gayet olası bi rakam ama 76 77 ile kapatacağını düşünüyorum şahsen
-
@zenginmemur inşallah hocam her sınav mülakat sonucunda vs. resmen ömrümüzden ömür gidiyor. şahsen inşallah bu olursa çileme son vereceğim:)
-
@zenginmemur senin 75 mi hocam
-
@umut-1-m degil hocam ancak gozden kacirdgim sorular falan olur diye herkes kazansin diye 75 istiyorum
-
@umut-1-m yapmayın el insaf
-
@zenginmemur inşAllah o kadar düşer hocam. İyi niyetiniz için kendi adıma teşekkür ederim.
-
Arkdaslar bir şey duydum Ankara da gib de çalışan birinden umarim dogru değildir.Sinavin açıklanmama sebebi iptal edilebilirmiş yeni kurulan risk biriminde çalıştırılacakti ya dguylar orası acilmyablrnis o yüzden sınav iptal edoleblrmis herşey belliymis kapama puanı 81 diye duymus
-
@eliff serin hikayeymis.
-
@beveridge-eğrisi ins öyledir duyunca sinirlerim bozuldu
-
@eliff güldüm
-
@eliff olabilir mi böyle bişey ya lütfen olmasın.