2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@victory-carleone var hocam .Komisyonda bazı kişiler izinliymiş ve herkesi toplamak kolay olmuyormus.Nedeni bu dediler ..
-
@toranj doğru olabilme ihtimali var guy optikleri de okunmuş olabilir okunup okunmadığını bilemeyiz.
-
@voice helal olsun onlara sebebleri gerçekten bu ise yazıklar olsun ne hallere geldik ya
-
@tobıntax acaba kaç soru iptal oldu keşke bi yerlerden o bilgi de gelse:)
-
@toranj İptal oldu bilgisi nerden geldi hocam. En son hatırladığım birisi komisyondaki üstadıyla konuştuğunda iptal olan sorunun olmadığını söylediler demişti.
-
@kriza hocam bilgi gelmedi de o paylaşılan resimde iptal olan sorular da puana dahil edildi yazıyordu belki iptal vardır diye düşündüm. çünkü burada yine iibf de çok itiraz olduğunu okumuştum
-
Adalet bazılarına göre göstermelik bazılarına göre formalite. Imza falan her şey hikaye. Allah korusun acil bir şey olursa bu adamları mi bekleyecekler. Orası bir ozel sirket mi. Devlet orasi devlet. Birileri birilerini aklayacak diye hala hikaye üretiyor ya da prim elde ediyor. Istenirse pekâlâ hemen açıklanır.
-
Sınav hizmetleri bu hafta açıklanması zor dedi yine.
-
@istatistikçik Hay Allah razı olsun günlük dozumuzu aldık
-
@kaimoğlan :))
-
@narca kardeşim senin bir bilgin var mı bizlerle paylaşabileceğin?
-
@toranj bilgim yok dostum sadece resim bilgisayar markası, puanlar mantıklı geldi.
-
Fotograftaki bilgisayarın klavyesi q klavye resmi kurumlarda klayvelerin hepsi F klavye orda bu sıkıntı var.
-
@lex-fori q klavye olanlarda var hocam. Ama bana da inandırıcı gelmedi tabi.
-
@lex-fori su an q kullanan kurumlar da var
düzenlenmiştir
-
@thorstein-veblen, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
benim korkum full yıllık izne çıkmış olması eğer öyle olursa eylül’ün ortası anca.
Korktuğumuz başımıza geldi sanırım
-
uygunsuz üsluptan dolayı silinmiştir
-
Gib sistemi q klavye kabul etmiyor maalesef . Eskiden istenilen kullanılıyordu ancak şuan mümkün değil
-
@lex-fori q klavye var arkadaslar kullanıyoruz
-
geçen sene bi fotoğraf vardı elbise mavi mi kırmızı mı diye üstünden milyon tartışma dönmüştü,tam olarak aynı değil ama bi foto çıktı ortaya gelinen nokta kullanılan klavye türü :))