2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@ozkan1983 haydaaa . :))
-
@ceks74 ama kurum aynı gün sonuçları açıkladı o zaman.
-
@ozkan1983 o kadar kısa sürede nasıl ulaşmış acaba
-
@toranj büyük ihtimal bigi işlemde çalışan biriydi bence. Yayınlanması için ona verilmiştir. Oda önce sosyal medyada paylaşmıştır.
-
@toranj selamlar. Tabloya nerden ulaşabiliriz
-
@toranj, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
bu forumda halihazırda kurumlarda çalışan arkadaşlar var. dün puanlarla ilgili bi tablo ortaya çıktı. bu şekilde bi sızma mümkün mü? guu belki optikler okunmadı bile ama dguy da bence şu an herşey belli.o yüzden soruyorum
Her şey mümkün ama pek ihtimal vermiyorum. Bu bilgiye ulaşan birisi cesaret edip de kesinlikle arkadaşına dahil fotoğrafını göndermez. Mesaj bile atmaz, en fazla arayarak şu puanla kapatmış der. Kendilerince bir tahmin yaparak kağıda yazmışlardır diye düşünüyorum.
-
ben bu hafta da açıklanacağını düşünmüyorum
-
@kriza empati kurduğumda ben de paylaşamazdım asla risk almazdım. ama geçmiş yıllarda oldu diyenler olunca şüpheye düştüm
-
@christmas hocam önceki sayfalarda vardı ama silindi sanırım
-
@christmas 509 sayfa sondaki paylaşım
-
@kriza hocam yapmayın bakanlar açıklanmadan önce bakanların listesi dolanıyordu twitterda gib'in puan listesinden mi tırsacak insanlar.
-
Tamamen asparagas..Onu yazsn kazanip kazanmadigini da bilir o yuzden gidip mulakata calisir forumda niye goygoy yapsin..sacma
-
@red ama mülakatlar çalışılarak mı kazanılıyor ?ben 1 mülakattan her soruyu bilip elendikten sonra asla ve asla çalışmadım .Bunda da olsa çalışmam .Bu arada sonuçlar biraz uzayabilir yani bu hafta olmayacak gibi .Belki haftaya da şüpheli.bilginiz olsun
-
iptal edilen soruların akıbeti ne oluyor ? herkes için doğru ya da yanlış mı sayılıyor?
-
@toranj herkes için doğru sayılıyor.
-
böyle hiç bir ses soluk olmaması daha sıkıcı
-
@voice hocam bu geçikmenin mantıklı bir sebebi varmı bununla ilgilide bir duyumun var mı
-
@mahmut-usenir Bırak etkinliği benzin döküp jendini yaksan fayda etmez
-
@shanks terörist kendini yaktı derler
-
@baybatur yanlış anlaşılmasın siyasi bir yorum gibi oldu ama. Bürokrasi nin geldiği durum bu. Yaşanan olaylar dan nemalanmasini iyi biliyoruz ülkecek.