2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@ceks74 onca laf zaten ilk 85 diyordu sonra 80 sorular tartisildikca 77ye kadar düşmüstu
-
@gökyeleli hocam pozitif dissalikla sta sorusunun cevabi net nedir?İptal soru olcak mı?
-
@zenginmemur sanırım iptal soru yok . fakat burda emre isminde biri vardı itirazların değerlendirilip dışsallık sorusunda eşit olan cevabın, diğer soruda da safi vergi yükü olan cevabın doğru kabul edildiğini söyledi.
-
@toranj iptal olan soru olacaktır kardeşim bana güven
-
@can-mavi hangileri olabilir hocam
-
@toranj kaza-i rüşt olabilir bence
-
@toranj hocam bn mesela hesaolarımda kazai rüşt sorusunu doğru yaptım ama pozitif dissallikla sta sorusunu azalan yada artan sorusunu yanlıs kabul ettim.Yani 79 icin sınırdayım keske su duyumu hic okumasaydım.En iyisi 75 bu sınavın hakki.2 ingilizce sorusu bile yeter bu sınavın dusuk kapatmasi icin aslinda ama herkes aciklanmasini istedigi icin bn 80 ustu diyorum.
-
@zenginmemur yanlış anlamazsan bir şey soracağım, herkesin açıklanmasını istemesiyle 80 üstü kapatması arasında nasıl bir ilişki var ?
-
Belki dusundugumuz gib adina her sey boş ve sadece alim surecini uzatmak için sinavi açiklamiyorlar,sinav açiklansa da yılbasindan once de bu sartlarda mulakat olmaz galiba,garip bir yavaslik var ve arandiginda dogru duzgun tek cevap alamadik
-
@can-mavi tamam sende verdigim cevabı yanlis anlamassan sana izah edeyim.Simdi düsun adam aylarca işsiz aile baskısi göruyo senin sınav sonucu ne oldu hani iyi gecti diyordun gibi sorularla karsilasmmamk icin iyi yapmis bir aday ister.Ama atiyorum 73 dogrusu olan bir aday zaten kazanamayacgini anlamistir fark bu.Ve burdaki cogu kiside 83 bandında gibi hissediyorum
-
@zenginmemur sen o zaman 81-82 den fazla bekliyorsun ?
-
@zenginmemur bak güzel kardeşim, emin ol bu sınavın açıklanmasını en çok bekleyen 76-79 bandındaki insanlardır, çünkü kazanıp kazanamayacakları belli değil, 80 ve üstü bekleyen insanlar duyum bile kovalamıyorlardır çünkü yüzde 90 kazandılar (eğer yaptıklarından hesapladıklarından eminlerse) , çevre baskısı ile sınav sonucunun ne alakası var , hadi mülakat sonucu olsa anlarım dediğini
-
@can-mavi bak iste yanlıs anlamıssın bu sen bnle olacak is gibi degil biz dusuk kaptcaklar toplasan firumda maksimum 5kisi.
-
@can-mavi hocam ne demek ne alakasi var sınav sonucunu gecerse mulakata kaliyo hele birde torpili saglamsa bu is tamam diyen cok gordum ve gercektem kazandida.Sınav sonucu olumsuz olursa mulakata kalamiyo aday
-
@zenginmemur nasıl 5 kişi kardeşim, bir sürü insan var 80 in altında kapatacağını düşünen, bak benden sana bir tavsiye 79 ve üzeri bekliyor ve hesaplamalarından emin isen keyfine bak, 76-77-78 bekliyorsan açıklanması konusunda heyecanın olsun, 75 altı bekliyorsan da açıklanmasını bekleme
-
@can-mavi insallah dostum hakkimizda hayırlisi neyse o olsun.İnan simdi sorulara bir daha bakayim dedim hepsini unutmusum.75 olursa süper olur
-
@zenginmemur 75 e düşme ihtimali 80 ve üzeri kapatma ihtimali eş değer, 76 küçük bir ihtimal, 77-78 büyük bir ihtimal, 79 da hatrı sayılır bir ihtimal
-
@zenginmemur dediklerimi sakın ola yanlış anlama, kazanmanı inan çok istiyorum, inşallah da kazanırsın, hakkında hayırlısı olsun
-
@can-mavi dostum su muhasebe sorusularında iki soruyu dogru aldım ancak yanlisda yapmis olabilirm.Özel fon ve gelecek aylara ait sorusu diger şıklar celdirici falan degil di degil mi?
-
Bu iş haftaya pazartesiye kalır gibi