2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Yarın açıklanmazsa Perşembe resmî tatil Cuma’ya kalıyor
-
@walrass06 bence haftayaya kalır o iş malesef
-
@walrass06 perşembe günü açıklanmaz mı ki daha önce pazar gecesi açıklandığı olmus
-
@can-mavi hocam 79 diyorlar.
-
-
@paca08 dostum engel kaktıgina göre tahminin kac olur
-
Rakamlar mantıklı gibi
-
Şahsım adıma yarın sonuçların açıklanacağını düşünüyorum komisyon üyelerinin bir kısmının izinli olmasından dolayı sürecin uzadığı ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.Devlette kişi değil makam esastır. İşler bir şekilde yürür.
-
Adam kendi yazdığı mesajın ekran görüntüsünü almış gibi duruyor ne dersiniz
-
@sınavuzmanyrd belki aynı mesajı başkalarına da göndermek istemiştir. Bu bence trol olduğunu göstermez. Ki bilgisayar da gib in bilgisayar larin dan mis.
-
@agustcomte hocam daha bişey belli değil yalniz.
-
@baybatur resmi olarak söylediğin doğru. Fakat sonuclar açıklandığında 79 sınırını görmemiz olasılığı çok yüksek artık
-
@baybatur hocam resmin orjinali zaten piyasada dolaşan değil ilk elden gördük ama doğrudur yanlıştır bisey diyemem bilginiz olsun
-
@emraaydin ilk elden derken hocam siz mi paylaştiniz resmi. Bilgi size mi geldi
-
Yok ya resmen umut tacirliği
-
@baybatur yok hocam be nerde öyle bisey olsa valla paylaşmam sıradan bir mağdurum bende grupta paylaşıldı ordan gördüm kaldırıldı lakin
-
Onca laftan sonra 79 düşük gelmiyor mu arkadaşlar? ki umarım 79 dur ben 78 79 bandı beklentimi 80+cilar yüzünden 81 e çektim :))
-
Neyi bekliyoruz bayram dedik bayram gitti o dedik o gitti bu dedik bu bitti ee sonuc nie bu kadar bekledigimizi bi turlu cozemedim hayirlisi
-
Önceden hep 82 83 le kapatacak diyordum. Bana guvenin haksiz cikmayacam bu sinav 80 in alti kapatacak.
-
@gökyeleli niye 79 denilince mi fikrinz degisti