2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Biz girmeden bi iki dönem önce liseler 4 yıla çıkarıldığında anlamalıydık bütün tersliklerin bizi bulacağını gençler ..
-
@yorgunsavaşçı galiba ben çok yaşlanmışım
-
@can-mavi hepimizin ruhu yaslandı sayılara takılma hocam
-
@yorgunsavaşçı bizim zamanımızda süper lise vardı )hazırlık + 3 yıl) ben süperde okudum, yani 4 yıl okumama rağmen liseden 2005 yılında mezun oldum, sen anla işte
-
@can-mavi 87 kimisinin hocam :))
-
@lex-fori aynen
-
GUY bitti Kaymakamlık ve YSK da bu pazar bitecek inşallah , tamamlıyle boşa çıkacağım bir iki ay , en çok zoruma giden şey morale en çok ihtiyacım olan zamanda GİBin böyle vicdansızlık yapması , pazar günü sınav noktasında her şey bittikten sonra pazartesi DGUY açıklanırsa hayatımın kazığını yemiş olacağım!
-
@moonlight, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
GUY bitti Kaymakamlık ve YSK da bu pazar bitecek inşallah , tamamlıyle boşa çıkacağım bir iki ay , en çok zoruma giden şey morale en çok ihtiyacım olan zamanda GİBin böyle vicdansızlık yapması , pazar günü sınav noktasında her şey bittikten sonra pazartesi DGUY açıklanırsa hayatımın kazığını yemiş olacağım!
Pazardan sonra istersen bir yıl açıklama , iş işten geçtikten sonra , umrumda değilsin gib
-
ÖSYM bile 2 gün erken davranıp KPSS'yi açıkladı zalımsın GİB
-
Açıklansaydı bu hafta hepimiz psikolojik olarak çok yıprandık her şey de bizi mi bulur ya
-
gelin size sınav niye açıklanmıyor söyleyim arkadaşlar. şuan 600 kişi belli. haklarında güvenlik soruşturması yapılıyor. mülakatlara bu 600 kişinin hepsi girecek ama güvenlik soruşturmasına takılanlara laf olsun diye mülakat yapılacak. çünkü mülakatı geçtikten sonra güvenlik soruşturmasına takılırlarsa bu kişilerin dava açma hakkı olabiliyor. kurum bunlarla uğraşmak istemiyor. BU BİR KOMPLO TEORİSİDİR!!!
-
@hahamas o soruşturma, sonuclar açıklandıktan sonra mülakata kadar olan sürede yapılıyor
-
@gannicus yok biliyorum hocam da şimdi o süreyi sınav açıklanması için beklenen sürenin de içine dahil ettiler demek istedim.
-
@hahamas bari bu kadar bekledikten sonra mülakat tarihleri ile acıklasalar
-
@gannicus artık sanmıyorum hocam. en az 8-9 aylık bir süreç bizleri bekliyor bence. (tabi kazanırsak)
-
@hahamas benim bildiğim güvenlik soruşturması aleğ formu doldurulup ibraz edilmediği sürece öyle istedikleri gibi sorusturma yapamıyorlar hocam
-
@teslame aleğ değil talep
-
Anlaşılan kaymakamlıktan sonra açıklanacak bizim sınav
-
@baybatur Siyasi değil zaten durum tespiti ne yazık ki.Ziyan oluyoruz bu ülkede.
-
@hahamas yok ya 3 ay sonra falan olur mülakatlar hocam