2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@eliff kurum da hangi pozisyonda bunu duyduğunuz kişi? ve bu sınava girdimi?
-
@toranj arkadasim ankara da gib de onun arkadaşı duymuş
-
Arkadaşlar böyle bişeyin mantıgı bile yok.
Verilmiş hak geri alınamaz sınavı bile yapılmışken.
Sınav açıklanmadıkca insanlar bin Türlü şey atıyor ortaya itibar edip canınızı sıkmayın. -
Bizim gib'teki bir arkadaşla bugünkü muhabbet aynen şuydu:
Ben: Hani niye açıklanmıyor bu sonuçlar, bir halt duyduğun da yok.
O: iptal edilecekmiş sınav.
Ben: (gülerek) Hee kesin edilir. (gerçek mi ki düşüncesi sarar o an) Kimden duydun lan?
O: uydurdum. (gülüşmeler)
Velhasıl sonuç geciktikçe senaryolar komik hallere bürünüyor
-
İptal de edilebilir neden ütopik bir şeymis gibi yazıyorsunuz gayet normal, izinde olanlar sebebiyle sınavın açıklanmadıgina inanıyoruz da iptal edileceğine mi inanmayacagiz. Hiç şaşırmam...
-
Bi bu haber eksikti oda oldu sonunda
-
Arkadaşlar bnde duydum ama alimin iptalligini degil.Bu risk analiz merkezi olayi iptal olmus.
-
Yani alim en cok risk analizi icin yapilmisyi.Ancak böyle olursa alimida iptal edebilirler mi?
-
@falanfilan ben onada inanmıyorum başından beri sınavın iptal edilmesi ne alaka yahu daha önce girilmiş bi sınav iptal edilmiş mi ?
Cidden merak ettiğimden soruyorumz
Yani biz bu ilanı verdik ama öyle bi alım yapmıyoruz boşuna sınav yaptık kusura bakmayın mı diyecekler . -
@yorgunsavaşçı hocam sayfa bayag ilerlemis ben anlamadim ne iptali ne alaka boyle bir sey imkansiz degil mi
-
Ya zaten kurumda dguy kalmadi niye alimi iptal etsinlerki?Risk analizi iptal olmustur ama cunku bakan falan degisti
-
@yorgunsavaşçı Gaziantep müfettiş yrd alımı iptal edildi. Ben her şeye inanıyorum artık. Risk birimi seçim öncesi bir düzenlemeyle geldi. Sonra erken secimle bakan değişti, yapılacaklar listesi revize edildi, en kötüsüne hazırlayalım kendimizi. İyi olursa seviniriz
-
Sınavın iptal olma olasılığı yok çocuk oyuncağı mi bu o kadar insan şehir dışından gelsin gozetmenler olsun sorular hazirlanip kitapçıklar basilsin o kadar kolay mı
-
Gaziantep belediyesi mi bu ya yapılmış sınavı iptal edecek siz hangi bakanlıkta böyle bir şeye şahit oldunuz? Kadro tahsisi yapılmış her şey tamam, niye iptal olsun. Risk analiz iptal olsa gib'e alırlar. Ben biliyorum ne kadar adam eksik anlatıp duruyorlar. Gerek yok böyle şeylere, açıklanacak elbet.
-
@zenginmemur eğer öyle bişey olsa dahi tekrar alıma çıkmazlar ama bu alımı iptal etmeleri çok mantıksız ki bence risk analiz birimi kurulması gayet yerinde bi karardı konudan bağımsız olarak
-
@zenginmemur arkadaşım kesim değil ama iptal olma durumu varmış öyle olursa sınav da iptal olur o yüzden açıklamıyorlarmış
-
@eliff yok artik aglayacagim saka mi bunlar
-
@eliff dogrudur hocam zaten aciklanmamasi icin en mantikli sebeb bu olur bncede.Alim iptal olursa o kadar heyecan stres bosa miydi yani?
-
@zenginmemur 81 kapama puanı da çok mantıksız degl
-
@duyguuu37 valla bi arkadaş gibte çalışan birinden duymuş.
Arkadaşlar risk birimi kaldırılada gibe alınır daha önce nerde çalışıyorlardı zaten.
Sınavı yapılmış bi sınavın kaldırılacağını hiç zannetmiyorum.
Bu kadar basit değil ki bu işler.