2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@yorgunsavaşçı, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar böyle bişeyin mantıgı bile yok.
Verilmiş hak geri alınamaz sınavı bile yapılmışken.
Sınav açıklanmadıkca insanlar bin Türlü şey atıyor ortaya itibar edip canınızı sıkmayın.Daha sinav aciklanmamis ortada hak filan yok ki. Ayrica bu ülkede mülalati bile yapip, alimdan vazgectik diyen kurum var . Olmaz diye bi sey yok bence .
-
Arkadaşlar lütfen sakin olun... zaman geçtikçe ortada acaba sınav iptal mi edildi alım olmayacak mı tarzında lafların dönmesi gayet normal. Zaten hepimiz yıprandık bu süreçte lütfen kendinizi daha fazla yıpratmayın. Sizlerle zaman geçtikçe aile gibi olduk. Hiç birinizin durduk yere üzülmesini kafasına takmasını istemem. Bana kalırsa bu kadar uzamasının tek nedeni 15temmuz olaylarından sonra devlet bünyesinde çalıştırılacak kişilerin daha bir özenle seçiliyor olmasıdır. Her ne kadar güvenlik araştırması için sizden form istemeleri gerekse de şuan sınava puanları yeten kişilerin gizliden gizliye güvenlik sorusturması dahi yapılıyor olabilir. Her şey olabilir. Ha alınacak kişi sayısı belli bütçe belliyken risk yönetimi bölümü açılmama kararı alınmışsa dahi değerlendirirler yani. S.G. Denetmenlik Biriminde bile ne kadar açık oldugunu düşünürsek. Az sıklıkta alım yapan dguy için ne kadar ihtiyaç olduğunu siz düşünün. Kendinize iyi bakın canınızı sıkmayın. İyi akşamlar
-
@teslame sınav demişim mülakat olacak
-
@gannicus ben işe başlama süresini söylemiştim. her şeyi kazanırsak yani
-
Guy da dguy’daki belirsizlik yüzünden açıklanmıyor olabilir.
-
@richie-rich hocam benim verilmiş hak dediğim ilana çıkılıyor , o kadar insan bu sınav için günlerce emek veriyor ve sınava giriyor maddi manevi bir çok şeyden vazgeçiyor günlerdir de sonuç bekliyoruz .
Evet bu ülkede herşey olur olmaz demiyorum ama burda yetkili birinden duyulmuş hiçbirşey yok.
Kuru bi dedikodu.
Ve bu aşamaya gelmiş bi alımın kolay kolay iptal olacağını zannetmiyorum.
O yüzden telaş yapmaya gerek yok diyorum.
Bence iptal fln olmayacak.
Süreç uzadıkça bu işinde kokusu çıkmaya başladı sadece o kadar. -
Bi arkadaş yenimahallede yeni maliye binasi falan yapıldi diyordu bu bina ne olcak simdi
-
@lilith ne bilim arkadaşım ya kusura bakma. Bugünlerde çok stresliyim. Doğru düzgün bi işin gittiğini görmüyorum artık. Eskiden ne güzeldi o kadar iyiydiki böyle saçma fikirler ortaya bile çıkmıyordu. Şimdi ortalık fitne yalan iftira dolu hemde dopdolu. Ben memurum memurlara bakıyorum hepsi birbinin kuyusunu kazıyor. 1 dk daha nasıl dinlerim nasıl işten kaçarımın hesbını yapıyor. Bilmiyorum ya bunlarıda niye yazdımsa onu da bilmiyorum.
-
İibf iyi bir ekoldür, toplumun ana damarları için gerekli bilgi ve bakış açısını gerçekleştirebilecek kişiler yetiştirir. Ancak bir fakülte ne zaman örgün eğitimden çıkıp uzaktan eğitime geçerse o zaman kendi ayağına sıkmış olur. Sorun iibf nezdinde olan bölümlerin kolaylıkla herkes tarafından çıkmış sorular dahi çözülerek mezun olunabilen bölümler haline getirilmesinden kaynaklanmaktadır. Kimse yanlış anlamasın ben burada aöf - örgün eğitim ayrımı yapmıyorum ama toplumda eskiden iibf mezunu olup okuduğu bölümü söyleyene "ooo maşallah" denirdi. Şimdi acıyarak bakılıyor. Ama toplum kendisini yöneten, hizmet götüren adalet sağlayan kişilerin iibf mezunu olduğu gerçeğini umursamıyor. İibf mezunları kendi içinde bile can çekişiyor, kabul etmek gerekir ki biz başarısız bir kaç siyasetçinin seçim sloganı olmaktan öteye geçemeyen bir topluluğuz. Çeşitli fişleme tehditleri, güvenlik soruşturmasından olumsuz kanı oluşturmayalım diye susmamız, bize dayatılan her şeyi meşru kılıyor. Çok klişe ve klasik biliyorum ancak biz sosyal medyada dahi birlik olup ses duyurmaktan korkuyoruz. Bu yazdıklarım minvalinde bürokratik oligarşinin keyfiyetine boyun eğip birbirimizi kırmaya devam ediyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Dalga geçmek için trol bilgi paylaşana, rakip elerim diye moral bozanlara, içten içe kıskanıp kin güdüp beddua edene, bilip bilmediğim ve yoluma taş koyan kim varsa "hakkımı helal etmiyorum". Rabbim herkesin kalbinde olanı hakkında hayırlı kılsın.
-
Arkadaşlar bakan değişti o yüzden kadrolar iptal muhabeti saçma yaa Zaten sayın bakan görevden el çektirilmedi ki , şu an kendisi Strateji ve Bütçe Başkanı. Eminim zaten bu alıma çıkılırken kendisi de yeni dönemde bakan olmayacağını , bir başkanlıkta görev alacağını biliyordur Ki kendisi maliye den el çektirilmedi , dediğim gibi Strateji ve Bütçe Başkanı
-
@fişek-morgen biz napalım bak hala bir yerlere gelemedik zaten 3 senedr ilk defa güzel bir ilan geldi onuda oyuncak ettiler
-
@gannicus sistemin değişeceğini biliyolardı risk bölümünün iptal edilmesi bile saçma sadece sonuçlar açıklansın ve herkes rahatlasın
-
@lilith aynen öyle hocam
-
Alımın iptal olmayacağına neredeyse eminim sordum böyle bir muhabbet dahi geçmemiş .çalısan arkadaşlar böyle bi şey duymadıklarını söyledi.sınav sonucuna gelince haftaya açıklanır gibi hakim bir görüş var.İyi geceler herkese.Böyle boş muhabbetlerinde kafanıza takmayın ..
-
@eliff delinin biri kuyuya taş atıyor kırk akıllı çıkarmaya çalışıyor itibar etmeyin böyle şeylere Sınav açıklanmadığı sürece böyle dedikodular olur
-
@zenginmemur kardeşim sen bir git dinlen kafanı dağıt yoruyor seni burası
-
Iptal olmayacagina dair emin arkadaslar var bende oyle dusunuyorum lakin burasi Turkiye diye aklim takiliyor,neyse arkadaslar husus bu degil ben ysk da kaymakamligada girmeyecegim,ama bu sinavlar var onunuzde insallah bu art niyetli soylem sizi bundan sogutmak icin degildir,sabr ediniz ve devam ediniz bence,son gunler Allah yardimciniz olsun iyi geceler
-
Risk analiz merkezi olmaz başka bir yere kaydırılır ki memlekette hele gib de o kadar ihtiyaç var ki farklı yerlere atansa bile ki böyle olacağını düşünmüyorum herkes yeni gelecek personele kucak açar rahat olun ki bunu aktaran arkadaş da şu an umrunda değildir geziyor eğleniyor keyfine bakıyordur sıkmayın canınızı boşa
-
Orta Asya'dan Mezopotamya'ya, Ortadoğu'dan Garp Ocakları'na, Ön Asya'dan Balkanlara, Kırım'dan Tuna'ya, Karpatlardan Viyana'ya 16 büyük devlet kurmuş ve bu coğrafyaları vatan belleyerek İslam'ın şanlı sancağını taşımış bu aziz millet, hiç kimsenin şüphesi olmasın ki Cumhuriyeti ilelebet koruyacak ve geliştirecektir.
Milli duruşu ve manevi değerlerine olan bağlılığıyla da en karanlık günlerinden aydınlığa, en dar zamanlarından feraha, felaha ve refaha erişecektir.
Zincir kabul etmeyen bu millet, zincire vurmaya çalışanlara hami, zulme uğrayanlara şefkat eli olmaya devam edecek ve var olduğu sürece Şanlı Al Bayrağının yanında İslam'ın Kut'lu Sancağını da ilelebet taşıyacaktır.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kut'lu olsun.
-
@eliff İyi sallamış