2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@mami1616 hayda... öyle bişey olabilir mi ya. ben izinden dolayı açıklamamazlık yaptıklarını düşünmüyorum.
-
burayı da kuruttuk
-
@t-robert-malthus O zaman daha kötü direkt ketfiyen
-
@shanks keyfiyet değilde vardır haklı bir nedenleri diye umuyorum ...
-
@t-robert-malthus Bu kadar bekletmeye olabilecek tek haklı neden ölmüşler hepsi ölmüş
-
Duyum filan değil ama bir umut acaba gece açıklarlar mı ki 8. Promosyon S.G. Denetmenliğinde olduğu gibi.
-
@teslame bence açıklamazlar kardeşim , herkes ilk 4 5 günde açıkladı en geç demişti bende o zaman dedim 1 senedir takip ediyorum 20 30 günden aşağı açıklayan bir kurum görmedim diye malesef kötü bir durum ama geceden ümitli olmamak gerek haftabaşları daha makul oluyor sanki . Tabi temennimiz akşam gece bir an önce açıklanması hiç farketmez saati
-
Bir Galatasaray'ın forvet almasını bu kadar bekledim bir de senin sınav açıklamanı GİB
-
olası sgk denetmenlik alımına katılacaklara şimdiden bol sabıır diliyorum. 1 aydır boşveremedim şu sınavı. onu beklesem mevcut tüm psikolojik rahatsızlılara sahip olurum sanırım
-
@toranj hocam sanki yeni yönetmelik çıkardılar. Bı ayda acikliyacaz mülakatı en geç dediler.
-
@toranj, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
olası sgk denetmenlik alımına katılacaklara şimdiden bol sabıır diliyorum. 1 aydır boşveremedim şu sınavı. onu beklesem mevcut tüm psikolojik rahatsızlılara sahip olurum sanırım
Allah esirgesin demeyin böyle şeyler
Ben sınav sürecinde birçok şey yaşadım. İlk mülakattan elendim kalbime ok saplanmış gibiydi. Aylarca emek verdiğim sınavda küçücük yedek umudu bile tanımamışlardı. Sabah kalktığımda kahvaltı edecek halim kalmamıştı. Babam canın sağ olsun dedi. Bu lafın üstüne anladım ki hiçbir sınav benim yaşamımdan ruh halimden önemli olmaz o yüzden bu kadar hayatınızın merkezine koymayın. Bazen bazı şeyleri yapıp neticesini daha net görebilmek için kenarda beklemek gerekir sonucu görmek için. Başta siz kendinize moral verin ki akrabanın komsunun dediği size batmasın tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış ; tavşan biz dağ gib ️ İyi akşamlar -
@secret orası öyle:) gerçekten gamsız bi insanım kimsenin dediği de umrumda değil fakat açıklanaydı iyiydi:) olmamışsa da geçer gider ama beklemek gerçekten çok kötü. Çok teşekkürler:)
-
Dostlar sürecin haddinden fazla uzamasıyla gündeme getirelim istedik biz de. İhtimalleri bir araya derledik ve özellikle sürece örnek olabilecek gelişmeleri de ilave ettik. Sosyal medya üzerinden sizler de yayabilirsiniz bu haberimizi;
-
@paretowilfredo valla hocam ,kazananları on kontrol amaclı güvenlik sorsuturmasina mı tabi tutuyorlar ,yoksa ust yöneticiler den süreci uzatın diye bir talimat mı geldi?yada yapılan itirazlar sonucunda kitapçıklarda bariz bir hata.mi gördüler?kendi kendi me uydurdugum sebepler ..paylaşmak istedim ..saygılar.
-
@paretowilfredo hocam peki ne zaman açıklanır bi duyumunuz öngörünüz var mı ?
Süreç daha da uzayabilir mi ?
-
@yorgunsavaşçı Dostum Gelir İdaresi'nin ilk hafta içerisinde açıklamadığı bir sınav için kim öngörüde bulunursa hata eder bence. Aksi giden bir şeyler var o nedenle bu aksiliğin ne zaman normale döneceğini Kurum yetkilileri dışında kimse bilemez.
-
@paretowilfredo sınavın iptaline dair söylentiler dolandı sayfalarda sizce böyle bi ihtimal olablir mi ? Yada bu sebeple uzamasi söz konusu mudur
-
haftaya da açıklanmaz bu sınav..
-
@aroma Dostum eğer bariz bir sorun yoksa sınava, uygulamaya ya da değerlendirmeye dair iptali çok öngörmüyorum. Benzer şekilde GUY sınavı da sonuç bekliyor. Burada kurumda olan ciddi bir ahestelik söz konusu, bunun sebebininse ne olduğunu anlamak zor. Hele ki süreci hızlı yürütmek istediklerini beyan ettiklerini düşünürsek garip bir tablo ile karşı karşıyayız.
-
@paretowilfredo anlaşıldı daha da başımız ağrıyabilir.
Ne diyelim umarım sorun neyse çözülür bir an önce biz verem olmadan.
Cevap için teşekkürler.