2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@yusufkalkan261 77 yazmış
-
@t-robert-malthus mantıklı yazmış en azından uçuk bise yazmamış
-
@yusufkalkan261 istanbul icin 81 diyolardi 77 mi oldu simdi..ben artik neye inanacağımi sasirdim
-
@olursaolur 77olsun bari gayet inanırim inanmak isterim
-
Dguy kac?
-
Bu liste anket gibi yanlis çıkacak eminim.madem bi liste var ortada neden tüm iller yok ve liste neden belli belirsiz çekilmiş bi umut tacirliği dönüyor ortada da du bakalim
-
Ben şahsen inandım 77 ile kapatacak
-
@cesss hocam 77 istanbul icin yazilmis
-
Bu liste muhabbeti guy için değil mi arkadaşlar bunu dguy'da konuşuyorsunuz
-
yeni bi liste daha mı ortaya çıkmış
-
@zenginmemur evet onun için demiştim şuan benım gözümde kesin artık
-
@toranj o nerde hocam
-
@cesss hocam burasi dguy sayfası
-
Bari bu hafta bitse bu iş
-
@shanks bu haftada açıklamazlar.
-
@paretowilfredo kardeşim bı sorum olacaktı günlerce kafamı meşgul ediyir.ben de bu DGUY sınav sonucunu bekleyenlerdenim. Bu sınava basvuruyu son güne birakmak zorunda kaldım ve bı telaş içinde başvurdum orda çalıştığın kurumu soruyorlardı ben orayı geçtim fotoğrafla uğraşırken de unuttum bı daha geri dönemedim şuan bir kurumda çalışıyorum bu ilerde sınavı kazanırsam bana sıkıntı çıkarır mı ya kaç gündür düşüne düşüne bı hal oldum bı yardımcı olun lütfen daha önce böyle bir şeyle karşılaştınız mi yada yaptırımı oluyor mu
-
@umut-1-m illaki acikliyacaklar daha fazla sürüncede birakamazlar da asıl açıklandıktan sonra kaç ay bekliyeceğiz bakalım mülakat i.
-
@artikolsun kardesim nacizane dusuncem sinavin sekil sartlarini ihlal eden bir hata yapmamissin. Olurda kazanirsan illaki bu durumu kurumlar kendi aralarinda halleder. Veya ozel sektorde calisiyorsan zaten hic sikinti olmaz kanisindayim.
-
@baybatur hocam mülakatı hiç hesaba dahi katmıyorum. İnşallah mülakata kalırsam Allaha şükür işim var bi şekilde beklenir diğer arkadaşların Allah yardımcısı olsun süreç uzayacak gibi.
-
listeyi onaylayacak kişi tatilde ki bu insanın en doğal hakkı bütün yıl kendileri de bir çok sıkıntı ve stresle uğraşıyorlar tatile gitti diye insana beddua edildiğini gördüm yapmayalım bunj arkadaslar lutfen pazartesi tatili biter m zamn açıklar onu bende bilmiyorum