2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Sınavın iptal olması gün bir duyum da yok inanmayın susayim birsey yazmiyim diyorum ama umudu kırılan arkadaşlar için söylüyorum sınav iptali gibi bir durum yok
-
@fatoss21 hocam kardeşiniz guydu sanırım öncelikle kontrolleri iyidir inşallah, daha önce yazmıştıniz gerçi çok oldu ama inşallah durumu iyidir.
Şu an gizlilik esas biliyorum ama guy ile ilgili bir duyum var mı dguy hadi ayrı bir kadro diyerek çok takmıyorum artik ama guyla ilgili ne sıkıntı oldu hala ses yok. -
@falanfilan hocam öncelikle iyi akşamlar kardeşim cok sukur iyi benim yazdığım bilgi öncelikle duyum değil gercek buna emin olabilirsiniz guy la alakali da henuz bir bilgim yok öğren kadari ile tatilden dolayi boyle oldu çünkü bu yıl resmitatiller uzum surdu insanlaf buna kendi yillik izinlerini de katarak çocukları ile zamn geçirmek istemeleri kadar dogal birsey yok
-
@fatoss21 ve dguy listeleri hazir sistemde sadece onaylanacak bende geri gibi heyecanla bekliyorum gercektwn kabus gormeye başladım olucak mi olmayacak mi cok sinirdayim bende
-
@fatoss21 ve dguy listeleri hazir sistemde sadece onaylanacak bende geri gibi heyecanla bekliyorum gercektwn kabus gormeye başladım olucak mi olmayacak mi cok sinirdayim bende
-
@fatoss21 sınırdan kastiniz kaç puan
-
@artikolsun hocam kac puanla kapattığını bilmiyorum 79 81 arası net bekliyorum aşağı yukarı herkes böyle bekliyor ama yani kurum hangi cevapları doğru kabul eder bilmiyorum 79 la kapatacağını düşünüyorum
-
@fatoss21 anladım hocam benim de öyle ya bian önce aciklasalar da kurtulsak sacim dökülmeye başladı beklemekten
-
@artikolsun izin n hart bitiyor sonuçlarda hazır sistemde sadece onay gerekiyor ona zor birşey deil bu hafta açıklanacağını dusunuyorum çünkü tatilden dolayı onaylanmadı dendi
-
@fatoss21 izin bu hafta bitiyor
-
@lion İnşallah dediginiz gibi olur çok teşekkür ederim içime su serptin Allah razı olsun
-
@fatoss21 hocam kimsenin burada izine çıkmaları ile sorunları olduğunu düşünmüyorum. İmza yetki devri diye bir şey var, bu da mümkün değilse biliyorsunuz yıllık izinler çok önceden belli olur. Plan program yapılır yine de o açıklama yapılır. Sonuçta biri yoksa görevli diğeri vardır. Belki çok elzem bir konu olarak yer almadığı için görevli kim varsa o kişide aslı yetki almamıştır ya da vermemişlerdir. Tabi bu onlara göre bir şey. Ama gerçekten ailenin gözlerin içine bakıp daha açıklanmadı demek ve onların da bunda da bir hayır vardır demeleri cidden mantık getirmiyor şu duruma. Bir kişiye bağlı olmaz ki bu işler sürüncemede kalmamalı. O yetkili kişiler Allah korusun vefat etti peki ne kadar bekletiliriz. Mantıklı bir gerekçe değil izin. İzin tatil bunlar normal bir şey, ama bu konunun izne bağlanması kesinlikle kurumsalliga yakışmıyor
-
Artık hissizleştim. Şu saatten sonra kazansam da kaybetsem de tepkim aynı olacak. Heyecan falan kalmadı.
-
@falanfilan imza devri diye bişey olmamış demek ki ayrıca böyle bir şey var diye de uygulanacak diye bir şart yok kpss bilgisiyle konuşmayın komik oluyorsunuz senin dguy sınavın çok ivedilik arzeden bir olay değil.sinavin açıklanmasi bayram sonrası kararlaştırılmıştır ve o kişi izinden döndüğünde açıklanacaktır.
-
@lex-fori öyle mi teşekkürler beni aydınlattığıniz için. Bekleyelim yıllık izin de olsa çok normal, sorun olmaz zaten. İlk senem zaten alışırım denerim
-
Benim bildiğim Planlama ve örgütleme yetkisi devredilemez üst yönetici kullanır sadece.
Ondan dolayı izin/imza olayı bana mantıklı geliyor.
Bu sitede birilerini bilgisizlikle itham etmek ne kolaymış onu da öğrendik. Biri diyor adam izinli ondan gecikti diğeri ya saçmalama olmaz öyle şey diyerek hemen saldırma pozisyonuna geçiyor
Peki neden olmaz öyle şey biz Isveç'de yaşamıyoruz ki bana herşey gayet normal geliyor burda ve idare hukukunda az çok hatırladığım şeyler de olduğu için mantıklı geliyor haa biri çıkar diyebilir hocam yanlış hatırlıyorsun eyw derim geçerim doğrusunu öğrenirim ama bu sitede bunu yapana nadir rastladım çünkü nezaket zayıflık olarak görülüyor.!Herneyse ammaaan banane desek de olur aslında
Bu hafta açıklanır ama seneye ise başlarız ben kesin kazanacağım diye bakıyorum olaya torpillim var da :))
yazarken bile inanamıyorum ya hadi neyse -
@proust utanmadan torpilim var diyorsun. Hak ye ömür boyu afiyet olsun.
-
@proust tebrikler olayı bitirmişsin sen nezaketin içinde teşekkürler biz çıkalım buradan ozaman arkadaş takılsın
-
@proust bir yılı aşkın süredir buralardayım senin gibisini görmedim,helal olsun koca yürekli torpilli çocuk yürüyedur...............
-
Şu tiplerin gazına gelip sinirlenmeyin ya. He he deyin geçin hatta onu bile demeyin