2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Bu haftada açıklanmaz ise bu izin muhabbetinin yalan olduğu düşünülebilir
-
Ben yanlış anlamadıysam ironi yapmış arkadaş?
-
@bydaler açıklanacak inşallah açıklanmalı
-
@cesss insallah
-
Bana gelen tek duyum var o da açıklanıp açıklanmayacağı dair bilgiyi bile veremeyecek olmaları bekleyip birilerinin mutlu haberi duyurularda görmesini beklemek...
-
Mesai başlasın
-
Start verildi
-
Arkadaşım guy, bilinçli bir şekilde açıklanmıyor erken açıklanıyo algısını kırmak için dedi.
-
@lilith bunun artık algıyı kırmalık tarafı kalmadı yahu 1 ay oldu.
Geçen yıl bilinçli olarak 4 gün bekletmişlerdi o mesela bi algı kırma çalışmasıydı. -
@yorgunsavaşçı biz kötü bir döneme denk geldik, bayram 30 ağustos, herkes izinli tatilde. Açıklanırsa bu hafta açıklanır umarım
-
Eğitime başlayan arkadaşlar yada bi duyumu öngörüsü olan yok mu bugün için ??
-
Amaç sadece sureci uzatmak.
-
aradım, bugün beklemeyin dediler. açıklanması bu hafta da zormuş.
-
@james-buchanan Yok daha neler ! Yav insanları sinir hastası yapmaya yemin ettiler artık eminim
-
@james-buchanan yuh artık dalga geçmeye başladılar resmen.
-
bu hafta da açıklanmazsa ki bu hafta açıklanacaksa bugün yarın açıklanması lazım , ben alımların iptal olacağını bile düşünmeye başladım .
-
@james-buchanan Şu arama olayı bir işe yaramıyor.Onların en ufak bir bilgisi dahi yok.
-
Ben aradım gibi, bu hafta açıklanırmı peki dedim. Ümidimiz o yönde ama sınav komisyonundan hala bilgi gelmedi dedi.
-
@james-buchanan banada bu hafta açıklanırmı peki diyince ümidimiz o yönde ama bilgi gelmedi dediler
-
Bunların yüzünden guy ve YSK ya bile calisamadik batsinlar işte böyle de batiriyorlar ülkeyi hepsi çakal sürüsü