2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@lilith Bizden farkları yok onların biz ne kadar biliyorsak onlarda o kadar biliyor.
-
@james-buchanan şaka yapmışlardır
-
Ne demek bu hafta zor ya ..
Akıl sağlımızla zorları var bunların herhalde.
Cıldırıcam artık.. -
bu sınav yüzünden kaymakamlığı da batırdım. gelir uzmanlarının eğitimi felan var deniliyodu ordan bir haber çıkmaz mı bugun.
-
@iibfli_keynes sgk 9. Pro 6 buçuk ay bekledi iptal olmadı ,dguy daha 1 ay anca olmuşken neden iptal olsun
-
@deüdem iptal olmaz ama 300 kişi alırlarmı şüpheli
-
Farklı farklı kişilerden aynı duyumlar gelmeye başladı. Risk analiz merkezi ile ilgili projenin iptal olduğü yönünde. Bu durumda (eger duyum doğru ise ) mülakat sonrası en fazla 80 90 kişi gibi alım olacak gibi duruyor. O yüzden arkadaşlarım kendimizi bu senoryoya ( ki artık yüksek ihtimale dönmeye başladı.) alıştırmamız gerekiyor.
-
Süre uzadıkça saçma sapan dedikodular artıyor
-
risk analiz merkezinin acilmayacagi soyleniyor dogru mu bu arkadaşlar ?
-
@sessessc Malesef ben de duyuyorum aynı şeyleri umarım gercek degildir ve biran once surec hizli bir sekilde ilerler.
-
Mühendis, istatistikçiler de var. Bu duyum doğruysa Mühendislik-istatistik gibi tüm grupları etkiler acaba? İyice stres oldum, açıklansın artık!
-
@mami1616 inşallah hocam yoksa magdur olucaz
-
Sayın Bakan bugün yine "Maliye politikasında ciddi tasarruf tedbirleri alıyoruz..." diye bir açıklama yapmış. Ben alım süreçlerinin bu sebeple uzayacağını düşünüyorum.
Konu tasarruf olunca ilk akla gelen kamuya alınacak bir avuç vasıflı eleman oluyor. Ama beyefendiler alttan ısıtmalı milyonluk araçlarından vazgeçemezler. Çünkü itibardan tasarruf olmaz.
-
@skulent Umarim hiç kimse magdur olmaz . Temennimiz o yönde
-
@yorgunsavaşçı amaç ne ki? daha hızlı açıklama yapmak için uğraşmak yerine böyle düşünmek.. ülkenin yerinde saymasi normal bu kafa yapısıyla ..
-
Anlasıldı yine süreç her sekilde uzayacak.2019 kpssye yine girecegiz.Guyda aciklanmadi.Akrabalar yine bize suclu yalancı gözüyle bakacak.
-
Bitlis Ahlatdaki saray Guy ve Dguy alımı sonuçlanana kadar kesin sonuçlanır buraya yaziyorum
-
Sgk denetmenler 1 seneden fazla oldu bekliyor hem de sadece sözlü ye girdi adamlar. Kazandiklari aciklanmalarina ragmen ise baslatmadilar.
-
@duymhuyguy Ben o şekilde beklemeye de razıyım
-
Arkadaşlar bugün eğitimin ilk günüydü. Fatih te başkanlıkta insan kaynakları müdürüne sordum. Ancak ne dguy ne de guy ile ilgili bilgim yok bize söylemezler dedi.