2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@james-buchanan sebebini de ogrenselermis kesje
-
@ahkâm polis alımı yine olacak hemde guydan daha fazla ücret aliyolar.Tasarruf nedense 10000 ksi icin olmuyo 1000 guy mu bu ülkenin bütcesine zarar vercek.Cok sacma ilan beklemek cok sacma iibf mezunu olmak.Ne oldugumuzu bilmiyoruzki biz neyiz isletme mezunu her isi yapar gibi vasifsiz hissediyorum kendimi
-
@duymhuyguy ben kazandığımı bilerek 5 ay beklemiştim...
-
@birumut ee yani olmaz haberi
-
risk analiz merkezinin yeri hazır planlamalar yapılmış niye iptal olsun ki kazanalımda varsın süreç yavaş olsun onada razıyım
-
@shanks sorun beklemeye razi olmak zaten. O duruma getirdiler insanlari. 3 4 ay icinde bu surec bitmiyorsa alima cikmasinlar daha iyi kimin parmagi varsa allah belasini versin. Bi duzen bir sistem olur. Bu konularda en iyisi askeriye ve polislik.
-
@duymhuyguy düzen sart hocam kesinlikle.Simdi 2018 kpss a aciklandi.Alimlar yine gecikecek.Belli ediyo zaten kendisini.
-
@duymhuyguy ogretmenler gibi belli bir alim takvimi belirleseler yillik takvim aciklansa neticede eksik de butce de yilbasinda belli oluyor ama biz beklemeye bile raziyiz der hale geldik,cok haklisiniz hocam ve ben bu bekletilme sureclerinde artik hic de hakkaniyetli olaylar donmedigini dusunuyorum sonumuz hayr ola
-
Bu işin sonu tag satın alıp Twitter’da gündem olmaya kadar gider bence.
Süreç bunların bu sınavı kolayına acıklamayacagının sinyalini çoktan verdi . -
Nerca lar falan vardı bi ara ...sonuçlar hazirmis falan derdi sadece onaylanması lazim derdi ve biz cocuktuk.. inanirdik.. masumduk çünkü ....hey gidi gunler hey
-
Sonuçlar hakkında inandığım şey şu. Bu ilanlar zaten yüksek ihtimal Kpss sonrası Ekim , Kasım gibi gelecekti. Seçim dolayısıyla oluşan baskı sonucunda erken geldi. Ondan dolayı biraz sonuçların açıklanmasında biraz da mülakat sürecinde uzatmalarla normalde hesapladıkları zamana başlatacaklar işe. Ben ondan dolayı bu işlerin uzadığını düşünmeye başladım
-
@gannicus Sonuçları açıkladıktan sonra uzatmak daha kolay kimse hadi mülakat yap diye sonuçlar kadar bastırmaz
-
Sınavın iptal olacağı risk merkezinin kaldırılacağına falan kesinlikle hiç itibar etmedim ama guy sonuçları açıklanıpta dguy yinede açıklanmazsa o zaman sıkıntı var demektir
-
Bugun de aciklanmazsa
Twitter da etkinlik mi yapılsa? -
@lilith ben sabah aradım, öyle dediler. lafı çok uzatmadım.
-
istatistikcik nickli arkadaşa bugün açıklanması ihtimal dahilinde demişler. bunu gelir uzman yardımcılığı başlığında paylaşmış
-
@james-buchanan başka bir arkadaş aramış bu hafta açıklanacak diye söylenmiş hocam. Herkese farklı cevap mı veriyorlar acaba
-
@shanks hocam Bi 10, 15 gün sonuclardan atsa, 1 ay da mülakatlardan atsa bir buçuk ay eder. Ne kadar uzatırsa o kadar kardır diye düsünüyorum
-
Bence ne derlerse desinler başlarından savmak için diyorlar
-
@a-okun yok ben sabah aradım hocam.