2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@aydinata44 bedelli de izin verirler mi bilmiyorum. normalde veriliyor ama.
-
Bu risk analizi merkezinin kurulacağı yerin esasen Vimer için yapıldığını ancak Naci Ağbalın bunu 2000 kişinin çalışacağı bir risk analiz merkezine çevireceğini biliyorduk ve bu doğrultuda ihdaslar ve ilanlar yapıldı. Bugüne gelindiğinde vmy’nin iptal edilmesiyle ben biraz anlamıştım eski bakan projelerinin iptal olabileceğini. Bugün sınavı geçen arkadaşlar bir şekilde belki de farklı bi pozisyon için de olsa özlük hakları aynı kalarak alınır belki süreç uzun sürer. Aslında bana göre diğer ihdası yapılmış 600 dguy ve diğer 500 kişilik vmy kadrosuna olan oldu, eğer iptal doğru ise kalan 600 kişilik dguy ve 500lük diğer vmy’yi unutmak lazım.
-
@jkeynes deme oyle
-
@aydinata44, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Kasım'da askere gideceğim de; normalde kurumların yaptıkları yazılı sınavlarda adaylar sinava katilabiliyormus.
Mülakata kalirsak izin almada bir sıkıntı olur mu peki?(Özellikle Acemi birliğindeki durumu merak ediyorum. Askere gittik, Bismillah mulakat var Kasım basinda diyelim. Ne olur bizim mulakat isi?)
Ben askerdeyken MHUY sınavı için izin kullanmıştım, sınavın olduğuna dair belgeyi ibraz edince sıkıntı çıkarmazlar. Aynı şekilde bir arkadaşım da Tarım Bakanlığının sınavı için izin kullanmıştı.
-
hala açıklanmadıysa açıklanmaz
-
@jkeynes İyi de hocam guy neden böyle bence başka bir hantallık var
-
Yok üstadla konuştum.aciklanmaaycak.dedi yok.beklemeyin denildi...e kardeşim.hic.mi.merak etmedin bir sorsaydın bari üstadına neden diye neden?
-
İllallah
-
@lilith, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@voice SİNİRLERİM BOZULDU
hocam dediği şu :bi üstadın adını söyledi dedi ki o yok .o gelince imzalanır dedi .O yüzden geç kaliyor dedi .Ama sonra da dedi ki çok yakın tarihte bekleme dedi .Dediği aynen bu .ben dguy girdiğim için sadece onu sordum .guy u bilmiyorum
-
@bydaler hocam sormam mi ?Açıklaması bu .ha doğru çıkar yanlis çıkar bilemem
-
@lilith, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
hala açıklanmadıysa açıklanmaz
-
Dostlar telefonda söyleneni aktardım şimdiye kadar her aramamda açıklanmaz diyorlardı bu sefer olumlu konuştular.
-
@istatistikçik Kusura bakma ama onların ne dediği zerre kadar umurumda değil onlara kim bilgi verecek ki onlar bize versin
-
Tek gerçek var oda bu haftayı unut
-
@shanks Birader kim ki dediğin adamların yerinde olabilmek için sınava girip burda bekliyorsun,fazla agresifsin bence biraz sakin ol.
-
@istatistikçik Agresif falan değilim gerçekçiyim şimdiye kadar ne zaman doğru bilgi vermişler ki şimdi versinler sen çok hayalperestsin
-
@istatistikçik, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@shanks Birader kim ki dediğin adamların yerinde olabilmek için sınava girip burda bekliyorsun,fazla agresifsin bence biraz sakin ol.
Düzeltme: yanlış okumuşum kim ki değil kim bilgi verecek demişsin pardon.Adamlar aynı binanın içinde çalışıyorlar illaki bir şekilde kulaklarına gelir.Daha önceki aramalarım da nasıl mümkün değil dedilerse şimdi de olumlu konuştular bilgilendirmek istedim forumu
-
-
@istatistikçik Onlara bilgi verilmez verilse de bize söylemezler şimdiye kadar olan bu bende isterim doğru bilgi vermelerini tabi
-
@voice 1 aydır mı izinde allah aşkına