2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@voice benim Anladığım imzayı atacak adam ölmüş. Yanlış mıyım
-
@istatistikçik Fazla hayal kurmak ta gerçeklikten uzaklaştırır.
-
Aramızda bu sürecin baya yabancısı arkadaşlar var sanırım telefonla arayarak düzgün bir cevap alabileceklerine inanıyorlar.
-
@fişek-morgen bence de imzayı atacak adam vefat eden gib başkanı,ama.soylemiyirlar herhalde
-
@bydaler Yani biri ölünce bütün sistem çöküyor öyle mi.Bürokrasi kadar lanet bir süreç yok ya.
-
@istatistikçik herkes söyledi bunu açıklanacak olsa bile söylemezler. 'aynı binadalar kulaklarına gidiyordur': öyle bir ihtimal var ama düşük.
-
@excalibur, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Aramızda bu sürecin baya yabancısı arkadaşlar var sanırım telefonla arayarak düzgün bir cevap alabileceklerine inanıyorlar.
-
@bydaler Vefat eden birinin arkasından böyle dalga geçebiliyorsun öyle mi. Senin yakının olsaydı böyle dalga geçebilir miydin? Bu başlıktaki problem ne bilmiyorum ama bildiğim bir şey var: o da bu başlıkta çok gereksiz insan var. Aynı sınava girdiğim için ben utanıyorum. Hesap edin gerisini.
-
Yahu adam gayet iyi niyetle telefon açtım olumlu konuştular demiş, şu gelen tepkilere bak. Cidden sinirler çok yıpranmış
-
@paca08, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@bydaler Vefat eden birinin arkasından böyle dalga geçebiliyorsun öyle mi. Senin yakının olsaydı böyle dalga geçebilir miydin? Bu başlıktaki problem ne bilmiyorum ama bildiğim bir şey var: o da bu başlıkta çok gereksiz insan var. Aynı sınava girdiğim için ben utanıyorum. Hesap edin gerisini.
Benzer bir olayı daha dün arkadaşıma anlattım. Tatile çıkan personele boğulsun diyen çıktı bu forumda ya. O yüzden katılmamak elde değil bu yoruma.
-
@murky Bugüne kadar bir kere bile doğru bilgi gelmedi oradan şimdi geleceğine inanmak komik.
-
@bydaler hoş olmadı bu..
-
@murky Az demiş ben direkt Ramsay Snow a verelim diyorum
-
16 aydır bekliyoruz yazık günah ya artık ne tahammülümüz ne gücümüz kaldı
-
İzinde olan komisyon başkanıdır bence ondan dolayı açıklamıyorlardır. Şaka maka bu haftada olmaz demiştim doğru çıkacak galiba.
-
@umut-1-m Ne yazık ki öyle keyifleri gelmemiş hala.
-
Sınavlar bitti
Bayram bitti
Tatil bitti
İzinler bitti
Bahane kalmadığına göre bu hafta açıklanır umarım.. -
Arkadaşlar belkide komisyonun üstlerinden emir geldi şimdi açıklamayın diye. Belkide başka işleri çıkmıştır. Nedeni ne bilmiyoruz ama yok boğulsun yok ölsün demek ne kadar doğru. Hepsini geçtim vefat etmiş Gib Başkanı ile dalga geçilmesi doğru mu? Canlıya saygınız yok anladık ama ölmüşlere bari saygınız olsun. Ayrıca bu başlığa takıldığınız kadar kurum sınavlarına çalışsanız daha faydalı olacaktır.
-
@paca08 Kurum sınavı derken seni bilmem ama benim yakın zamanda gireceğim bir kurum sınavı yok.Ölen kısmına katılıyorum ama eğer adam tatil keyfi yapıyor diye ise bu bekleyiş ölmesi vatana millete hayırlı olur.
-
@paca08 ya yapmayın ya ben vefat eden birisiyle mı dalga geçtim ne sacmaliyorsunuz siz kendinize gelin demek istediğim.gib başkanı vefat etti diye isler uzuyor aslında ölen kişinin arkasından dalga gectigimi nasıl.cikardiniz pes doğrusu...sizin gibi yanlış anlamda usta olan insanlar anca huzursuzluk.yaratirsiniz...asla öyle bir niyetim yok anam babam eve almaz beni...ahlâk bekçisi kesulmeyin haddinizi bilin