2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@shanks bu hafta farklı:D
-
@i̇lanbekleyenbiri İnşallah
-
@i̇lanbekleyenbiri, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Cumaya kadar bu iş biter haftaya kalmaz
Keşke dediğiniz tutsa
-
@can-mavi can çok yazmam ama ulaşamıyormusun bi yerlere.
Dostlar ben bile bir kurumda olmama rağmen sabah akşam takip etmekteyim fazla uzadı bu süreç. -
kazanamadı yazsın çekip gidelim. fazladan 2400 kişiyi bekletiyorlar.
-
en iyiisi iş aramak başka yolu yok
-
Dguy her gecen gün sgdy surecini yasatiyor. bitse de gitsek hissi. sonu benzemez insallah.
-
bu ilanlarda yapılan gazete ilanı, telefon, mektup, twitter etkinliklerinin de etkili olduğu düşünüyorum. acaba zorlamayla erken gelen ilanlar sebebiyle süreci yavaşlatmak mı istiyorlar.
-
Şu başlığın her an canlı kalmasını istiyorum. Gönderiyi Başlarda ne zaman görsem istemsizce bi heyecan oluşuyo
-
Ee Dguy açıklanmıyor, grupta da heyecan yok. Bari şuraya biri bişey yazsında linç edelim
-
@yavuzçağrı oysaki bir aralar 80 üzeri 80 altı kapatır tartışmaları vardı
-
@yavuzçağrı, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Ee Dguy açıklanmıyor, grupta da heyecan yok. Bari şuraya biri bişey yazsında linç edelim
Gib'ten beni aradılar, yarın ikindi namazına müteakip açıklanacakmış, kesin bilgidir.
-
@gencburokrat beni de mit aradı hocam,kabul edilmişim çok şükür ajan olucam sonunda. Artık gib ister aciklasin ister aciklamasin dont care (H)
-
@gencburokrat sen kimsin seni gibten ariyorlar?milletin akliyla dalga gecmeyi burakin lutfen.
-
@ceks74 Ben mülakattan elendim Mit'te
-
@teklif-eğrisi Hocam yukarıdaki cevaba bakarsanız ironi yaptığımızı anlarsınız, ha anlamıyorsanız bir şey diyemem
-
Arkadaşlar monografi için hangi kaynağı önerirsiniz?
-
@İlanbekleyenbiri burası dguy başlığı. vmy değil.
-
@i̇lanbekleyenbiri Orhan Sevilengül ve Ercan Bayazıtlı iyidir hocam.
-
@i̇lanbekleyenbiri ilhan kılıç iyidir.