2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Bu GİB'de telefonlara çıkanlara pek güvenmemek lazım GUY sınavından önce aradığımızda hatırlarsanız GUY sınavı var ondan dolayı komisyon sınav sorularını hazırlıyor açıklanmaz dediler, halbuki ne alaka şuanda hiçbir engel yok ama nihayetinde fazla kafaya takmamak lazım sağlam psikolojiyi bozmayın günde 1-2 defa bakın açıklanmış diye onun dışında oyalanmaya çalışın zaten açıklansa da mesai saati sonunda açıklanır genelde mesai saati içinde açıklamazlar.
-
@bydaler Bir tane gülücük koydun diye herkes dalga geçiyor diye düşündü işte.
-
@i̇lanbekleyenbiri kardeşim yapmayın etmeyin ne alakası var ..yazıktır gunahtir ..
-
@shanks ya kardeşim valla ben de ne diyeceğimi bilemiyorum böyle insanlara...sana beni yanlış anlamadın diye teşekkür ediyorum...yanlış anlayarak hakkima giren insanalri allaha havale ediyorum
-
@bydaler Senin demeye çalıştığın sadece gib başkanı öldüğü için süreç bu kadar uzamış olabilir hatta bende o yüzden bir insan ölünce bütün sistem çöker mi dedim ama çökerse şaşırmam bizim ülkede bürokrasi böyle.
-
@shanks neyse kardeşim onlar bizim gibi insanalrla sınavlara girdikleri icin utanmaya devam etsinler biz yolumuza bakalim..umarım bu süreç en kısa zamanda biter de hakeden kimse kazanır eyvallah
-
@bydaler yanlış anlamadım söylem hoş olmadı. Gib başkanı vefat ettiği için bazı işlemler aksayabilir (bunu doğru bulmuyorum ama Türkiyede işler böyle)
-
@bydaler İnşallah.
-
@i̇lanbekleyenbiri keyfin bilir
-
Benim anlamadığım @istatistikçik in bi kusuru yok ona yüklenmeninde anlamı yok düZenli olarak arıyor bizlede paylaşıyor
-
Herhangi bir duyumunuz var mı @paretowilfredo
-
Haftaya bitse bari bu iş.
-
bu haftadan ümidi kesip kendimize yapacak başka şeyler bulalım en iyisi
-
@shanks daha hafta başı hocam sakin ol bugünden hemen haftaya atladın
-
bugün de açıklanmadı.
-
@walrass06 Gelen bilgiler bu yönde