2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@ultras06 hocam hangisi için, dguy için mi. hem guy hemde dguy'u sordum yazmış.
-
inşallah şu saniye itibariyle açıklanır ama yok hâlâ malesef.
-
Arayanlar guy un önce açıklanma ihtimali olup olmadıgını sorabilir mi? Aynı kişinin imzasi gerekmiyorsa guy açıklanabilir
-
Kurul çalışmalarına devam ediyor, bitince her an açıklanabilir. Verilen cevap bu
-
Ne kurul çalışmasıymış arkadaş bu kadar çalısmaya edilson elektrigi bulmuştu.
-
Merhaba arkadaşlar.Az önce aradım diğer başlıkta da bahsettim.Herzaman açıklanmaz diyen beyfendi bugün açıklanma ihtimalinin olduğunu,bu hafta ise kesin diyebileceğini söyledi.Ayrıca sınavın/alımın iptal olacağı yönündeki söylemlerin tamamen asılsız olduğunu da ekledi.Herkese iyi forumlar!
-
@mami1616 aynen ya sanki bilimsel çalışma yapıyorlar optikleri tek tek elle okusalar bile bu kadar uzun sürmez
-
Dguy ile guy aynı anda acılanacaksak buda büyük bir ayıp bence
-
Ben şimdi aradım iptal olmasını gerektirecek bir durumun olmadığını ama ne zaman açıklanacağına dair bir Bilgi sahibi de olmadığını söyledi
-
@gannicus, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Kurul çalışmalarına devam ediyor, bitince her an açıklanabilir. Verilen cevap bu
-
@gannicus Onlara kar bize zarar
-
Kasım'da askere gideceğim de; normalde kurumların yaptıkları yazılı sınavlarda adaylar sinava katilabiliyormus.
Mülakata kalirsak izin almada bir sıkıntı olur mu peki?(Özellikle Acemi birliğindeki durumu merak ediyorum. Askere gittik, Bismillah mulakat var Kasım basinda diyelim. Ne olur bizim mulakat isi?)
-
@shanks aynen öyle
-
@aydinata44 müsaade ediyorlarmış genelde dert etmeyin hocam
-
Ben ustadla konuşmaya gittiğimde ,çarşamba günü ,Haftaya hiç bekleme ondan sonraki haftaya belki dedi .hatta dedi ki yakın zamanda bekleme dedi .Ne kadar sürer bilmiyorum
-
@voice SİNİRLERİM BOZULDU
-
@voice e sorsaydınız bari neden beklemeyelim ?ne oldu da böyle geç olacak.diyorsunuz sebep gösterilmeden söylenen hiç bir size inanmiyorum
-
@voice bu dguy için değil mi guy da kastedilmiş midir
-
@voice sitemım sana degil ama, hani izindelerdi. İzinden dolayı açıklanmıyordu. Keyfiyetten açıklanmıyor gibi. Başka sebepler var belli ki açıklanmaması için.
-
@voice geçtiğimiz çarşamba mı konuştunuz tam anlayamadım ?