2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Torpili olanın ateşide bol olsun
-
Her birinize cevap yazamayacağım ama birine özellıkle yazacağım.
Ama genel açıklama yapayım önce; ironi nedir ne değildir onu öğrenin ya da sonunda yazdığım "yazarken bile inanamıyorum" ekleme notunu okuyun.
Ha bunlara inanmadıysanız dm atin size üç yıldır sınav çıktılarımı atayım. Ya da herneyse istediğinize inanın.Şimdi gelelim bana şu tip diye seslenen höduk kişisine. Arkadaşım sözlü sataşmadan nefret ederim ama birinin bana şu tip demesinden ayrıca nefret ederim.
Ya nasıl bir çocukluk geçirdin bilmiyorum ama tanımadığın insanalra karsi nazik olacaksın olmak zorundasin ya da. Sana o hakkı kim veriyor sen geliyorsun şu tip diyorsun vasfın nedir senin. Ayıp yaa cidden ayıp.
yazarim yazmam sen su tip diyemezsin ardiye bırakılmış mal mi yahu karşındaki, bu nasıl üslup!.
Karşınızdaki kişiyi kırmadan dökmeden hakaret etmeden etiket yapıştırmadan konuşamıyor musunuz?
üni mezunsunuz yahu sizler bizler bu nasıl bir konuşma şekli.
Ironi yaprken, ya karşıdaki kişi yanlış anlasa bana hakaret etse etiket yapıştira mantığıyla yazmak zorunda kalacağız sizin bu üslûbunuz karşısında.
Herkesi kediniz gibi sanmayın. Şakayla karışık bir şey hazarken zayıf olduğum anlamını çıkarıp saldırmazsınız bu kadar net.
Sağlıcakla kalın ama bana şu tip diyen sem kalma sağlıcakla falan! -
Arkadaslar şu işi tartışmadan bekleyelim artik lütfen başlıktan bildirim geldikçe heyecanlanıyoruz bakıyoruz biri birine sataşmış gerek yok böyle seylere
-
İroni yapmaya, laf sokmaya çalışan, cahil olarak niteleyip saçmalığa hak verenler olunca insan dayanamıyor gerçekten ama çok takmamak lazım bitmiyor çünkü
-
@umut-1-m Şaşırmam
-
@proust surada bin emek veren onca mulakattan elenmis,bircogu yorgun bitkin insanlara torpilim var gibi bir ironi yaparsaniz kusura bakmayinda linc edilmeniz normal..
-
@duyguuu37 tamam siz gelip normal etiketi yapıştırarak olayı halettiniz, alkışlarımla..
-
Sevgili arkadaşlarım yarın yeni grubun egitimi başlıyor. Onlar Dguy ile alakalı bilgi almaya çalışacaklar ögrenebilecegimiz bir bilgi olursa sizlerle paylaşacagım. Umarim buna hiç gerek bile kalmaz ve sabah erkenden açıklanır.
-
@mami1616 hocam duyum kesin olurda eğitimdeki arkadaşlar belki paylaşmak istemeyebilir sıkıntı çıkar üstadların kulagına gider bi sır bile tutamıyorsunuz diye kızarlar diye sizden haber bekliyoruz en azından haftaya için bekleyelimmmi bu bile yeter yada okundumu sınav
-
@proust bence siz dinlenin,zira bu ofke ve hirsa ben pek yetisemem,siz dogrusunuz burada kisisel tartismaya gerek yok hos kalin
-
@mami1616 benimde arkadaşın eğitimi yarın başlıyor. Kendisine sordurtacağım inşallah bilgi alabilir.
-
They don't care about us
Bizi özetleyen bir cümle var şarkı. -
@shanks bi zencileri bi de bizi ( irkcilik degil sarkiyla alakali)
-
@sessessc Tamam hocam . Eliminden geleni yapacagim bilgi alabilmek için yarin sabah toplantı olacak zaten . Umarım güzel bilgiler alabilirim . Buraya yazmaya gayret gösterecegim.
-
@umut-1-m InşAllah hocam bu is bu hafta bitsin yolumuza bakalım .
-
@busus İİBF lilerin hepsi zenci bu ülkede
-
@shanks garibanlık ruhumuzda var
-
Yarına inş bu dguy ve guy sonuçlanir da kafam rahat vmy ye çalışmaya başlarım. Yarına güzel bu gün olsun aminn
-
Sabırsız bir insandım hayat 2 yıldır en küçük şeyde bile sabretmemi gerektiriyor gecesinde açıklayan kurum 1 aya sarkıtıyor ben yoruldum hayat gelme üstümeeeeee neyse iyi ki anonimiz burda
-
pazartesi de açıklanmaz.