2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@paretowilfredo Hissiyatım ve öngörüm iptal olmayacağınasıl dair ancak söylentiler rahatsz edici olunca danışmak istedim. Kurumlar çelişkiler yumağı sonumuz hayr olsun .Tsk ederim
-
@aroma Dostum süreçler uzadıkça söylentiler de çoğalır çok normaldir bu. Sayın Adnan Ertürk'ün vefatından sonra Kurumda bir boşluk var. GİB kolay idare edilebilir bir teşkilat değil, Rahmetli Adnan Bey iyi idare ediyordu gerçekten her anlamda. Bildiğim kadarıyla bir atama yapılmadı yerine, sorunların temelinde bu da olabilir. İdarecilerin Başkanlık mücadelesi dâhi olabilir bu süreci uzatan.
-
guy başlığında sanırım birine demişlerki, yani özetle: hemen açıklanıyor algısı kırılsın diye bekletiyoruz. sanırım bunu demesindeki amaç da güya özenli davranıp zamana yaydıklarını demeye çalışmış.(çok saçma)
-
@toranj, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
guy başlığında sanırım birine demişlerki, yani özetle: hemen açıklanıyor algısı kırılsın diye bekletiyoruz. sanırım bunu demesindeki amaç da güya özenli davranıp zamana yaydıklarını demeye çalışmış.(çok saçma)
Hocam aslında buna benzer şeyler yaşandı. 2015 teki guyda sınavdan sonraki gece açıklandı.ve çok yüksek puanlar oldu. Gib e şikayetler olmuş işte telefonla arama bu kadar erken nasıl açıklananiliyor işte kataküle mi döndü işte zaten alınacaklar belli ki böyle açıklandı falanlar filanlar .. sonraki sınavda 3-4 gün sonra açıkladı. Ama şimdi bir ay oldu yaklaşık. Bunla alakası var mı bilmem ama başka sıkıntılar olabilir. Vergi daireleri arası rotasyon oluyor şu aralar hangi arkadaşıma sorsam ya muavini değişmiş ya müdürü . Tabi kurum içindekiler de çook fazla bilgiye sahip değil ben kurum dışıyım ancak duyduklarımla ️
-
En az 2 gün soru tartışalım bari
-
Şayet herşey belli bir açıklamaya kaldıysa , geçenlerde sızan listenin doğruluk payı varmıdır ki? yoksa odamı spekülasyon . Bu insanlar nasıl bi mantıkta bunu yapabiliyorlar. Açıklanmadıkca değişik komplo teorileri üretiyorum.
-
@t-robert-malthus hocam o belgeden haberim yok. Ne ile ilgiliydi acaba ?
-
@hamidiye hani şu illeri yazmışlar puanlar falan bayabi tartışıldı burda. bende yok facede görmüştüm. sonra kaldırdılar.
-
@t-robert-malthus o listede yazan taban puanları olmayacak bi şey değil ama yarın açıklanacak diyen herkesin yanildigi ortam da kime nasıl güvebiliriz
-
@alperen-turkuaz malesef haklısınız. bir an önce açıklanırda bizlerde kurtuluruz.
-
Artik sonuclar icin hafta icini bekleyecegiz umarim bu hafta olur gunu onemsemiyorum artik
-
Arkadaşlar merhaba Yarın Kaymakamlık sınavına gireceğim için mesajlara cevap veremedim dün birçok mesaj gelmiş buradan ve tek cevapla cevap kullanmak benim açımdan daha iyi olur çünkü birçok mesaj aynı konuya ilişkin sınavı ne zaman açıklanacak konusunda hiçbir bilgim yok nedense Gelir İdaresi başkanlığından hiçbir tanıdığımdan bu tarz bilgi çıkmadı Normalde Maliye Bakanlığının sınavı olsaydı Muhakkak bir şeyler öğrenebilirim Hakkımızda hayırlısı
-
@can-mavi hocam Vmy ile ilgili biseyler öğrenebilirmisiniz.ne zaman yapmayi planlıyorlar sınavı
-
@emre1910 inşallah biraz geç yaparlar ben daha tam çalışmaya başlayamadim
-
@kpss-a-bağımlısı ulke bu haldeyken bende sinav acilacagini hele ki maliyeden artik beklemiyorum hocam dguy ve guy mulakatlari da bayag sarkar gibi,aciklanmasi bile bu kadar zaman aldiysa
-
@t-robert-malthus Facebookta mi paylaşıldı yoksa bu forumda mi kardeşim
-
@yusufkalkan261 facebook kardeşim
-
@t-robert-malthus hatırlıyor musun kardeşim ist için kaçla kapatır yazdığını
-
@yusufkalkan261 dosttum o kağıt yalan bence itibar etmeyin
-
@bydaler vallahi kim doğru söylüyor kim yalan Allah bilir umut kapısı ya isde ister istemez inanıyorsun