2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Yahu arkadaşlar şu soru nette bu soru kesindir demeyi bırakın artık , birkaç soru var ki başka kurum sınavında olsa iptal olur , ama gib yanlış da olsa kabul ediyor , hiç mi görmediniz cevap a şıkkı ama kurum b yi kabul etti diye ...
"Ben a yapmıştım , aslında iki doğru cevabı var ama kurum a şıkkı nı kabul ediyor , benim ki doğru ne yapalım yani " deyin o bile kafi ... -
@mami1616 soruları sen mi hazırladın çok emin konuşuyorsun.
-
Guyum duyum
-
@no33 evet ve ..
-
sorunun iki doğru cevabı olduğu halde kurumun kabul ettiği cevabı isaretleyenlerin hiçbirinden gidip de iptal olsun diye dilekçe vermesini talep etmiyoruz , ama kabul edin yani , görmezden gelmeniz sizin o soruyu doğru yaptığınızı değil diğer şık hakkında hiçbir bilginizin olmadığını gösterir , o yüzden biraz objektif olun , evet yapacak bir şey yok kurum tek bir cevabı kabul ediyor diğerini de kabul etmesi gerekirken , ama bare siz bi objektif olun
-
Gayet eminim.
-
@toranj kalitesiz espriye cevap verilmez bilmiyor musun
-
@no33 psikolojik desteğemi yoksa tatilemi ihtiyacımız var bilmiyorum. ama psikolog parasını tatilde yemek daha iyi heralde:)
-
https://www.strawpoll.me/16235210/r
yeni anket hazırladım beyler katılım bekliyorum
-
@gökyeleli inadına 85 üstünü isaretleyesim geliyor :))
-
@gökyeleli Usta bir erkek olarak itiraz ediyorum kadinlar da katilsin bence
-
@gökyeleli kardeşim ne anket hazırladın öyle ya hepimiz tribe girdik sende anket tribine emeğine sağlık ama çok yordun kendini
-
@gökyeleli Bu gidisle gib aciklayana kadar senin anketler sonucu gostericek..
-
@gökyeleli kadınlar katılamaz mı ️
-
@mami1616 kardeş herkes kendi cevabını dogru çıkarana kadar tartışıyor
-
@secret elinin hamuruyla ? hayır!
-
@toranj vallahi psikologlar şu başlığı okusa bu kadar anlık değişen duygu durumuna çözüm bulamazlar bence gerçi ne psikoloğa ne tatile verecek para kalmadı o da ayrı
-
@can-mavi Hocam cevabı şıklarda yok yinede doğru kabul etmiş
-
@can-mavi doatum söylediklerine katılmamla beraber iptal edilen sorular da oldu geçen yıllarda
-
@shanks işte bu hakkaniyete uygun değil , ya soruyu iptal edersin ya da başka bir çözüm bulursun