2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
bugün haftasonu ama yine de açıklanır mı? geçen senr guy 4. gün açıklanmıştı
-
@mzeytci çok teşekkür ediyorum hocam
-
Benim anlamadığım bişey var binek otomobil sorusunda amortisman azalan bakiyeler dediği için mi 6000 bunu biri açıklayabilirmi 2 ay aldık onu biliyorumda azalan bakiyeler uygulanıyomuydu bunda
-
Bonservisli sorunun cevabi haklar kesin.maliye bakanliginin kuluplerin gayri maddi hak bedeli( bonservisden) aldigi vergi gelirleriyle ilgili bi haber okudum az once
-
@falanfilan cevap 125 mi yani
-
@can-mavi kamulastirma maliyeden bir soru xaha
-
@cag317 malesef hocam ben 500 yapmıştım da ama öğrenmis oldum
-
-
-İkame esnekliği her malda negatif olcaktı
-Eksenleri kesen noktada fiyat artıkça esneklik artar -
@zenginmemur soru tam olarak neydi ki ben otofinansman gücü= dagıtılmayan kar+amortisman diye biliyorum ama soruda amortismanı toplamış mıydı çıkarmış mıydı hatırlamıyorum tam olarak
-
@merve06 toplamis
-
@aleph o zaman otofinansman gücü olması gerekiyo sınavda bu soruyu ne yaptıgımı hatırlamıyorum:)
-
@toranj ona giren on bin buna giren 3 bin açıklanır isterlerse tabi
-
@ucanbalon, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Benim anlamadığım bişey var binek otomobil sorusunda amortisman azalan bakiyeler dediği için mi 6000 bunu biri açıklayabilirmi 2 ay aldık onu biliyorumda azalan bakiyeler uygulanıyomuydu bunda
Birisi şu soruyla ilgilenebilir mii
-
@can-mavi şüpheli ticari alacak sorusu vardı
-
@jsmill o sorunun cevabi neydi?
-
@ucanbalon evet azalan diyordu hocam
-
@jsmill supheli ticari alacaklar karsilgi olcakti
-
@zenginmemur yanlış hatırlamıyorsam işaretlediğim cevap şüpheli ticari alacak 285000 alacaklı
-
@falanfilan hocam binek otomobilin kendine özel değilmi yöntemi azalan uygulanabilir mi onda tamam soruda azalan diodu ama