2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@kaimoğlan Aynen öyle artık aynı soruların tartışmalarını görünce yine ne oldu diyorum ya. Tartışılacak her soru tartışıldı zaten önceden
-
Yalniz muhasebeden 2 yanlisim cikar diyordum su an 4 yanlisim var ve sta 350 degilse 5 olacak. Kpss de 32 dogru bekleyen adamim bu arada.Muhasebe sorulari gerçekten harikaymis. Saygi duyuyorum hazirlayanlara
-
@emredurmaz çok net alıcılar o soru. değilse bildiğim herşey yalandan ibaret. bence hocaya soruyu yanlış aktatmışlar. çünkü ticari mal diyor
-
@beveridge-eğrisi bana da en kolay bölüm muhasebe geldi
-
@guyhanım bende sizin gibi düşünüyorum özel fonlu olanlari eledim .bi de yeni kamyonun amortismanini sormuştu sadece
-
Aşağıdakilerden hangisi Pozitif dışsallıkla ilgili yanlıştır? Soruyu tekrarlıyorum POZİTİF DIŞSALLIKLA İLGİLİ YANLIŞTIR?, tekrar ediyim POZİTİF DIŞŞALIKLA İLGİLİ YANLIŞTIR? Açık ve net bir soru. Şıklarda negatif dışsallıgın bir özelliğini vermesi, atlar uçar, kurbağalar koşar dese ne olacak.. Adamlar pozitif DIŞŞALIğın yanlış özelliğini istiyordu..insanlar Polemik yapıp duruyor anlayamıyorum... Tertemiz bir sınav oldugu kanısındayım. Şüpheli Tic alacak sorunuda da karşılık ne Zaman ayrılır, bu konuya bir bakıp fikir üretilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bence karşılık ayrılmalıydıyla olmuyor işte. Benzer en az 12-14 çıkmış sorusu var..
-
@can-mavi tahvil fiyatı ile faiz ters orantılıdır yanlış direk o sık.
-
@tyr61 hem de bariz bir şekilde
-
@kaimoğlan Tam onu yazacaktım. 2 gündür burda belli kişiler bir harfi dahi atlamadan okuduk. ancak bakıyorum basligi okumak zor gelen o neydi bu neydi bu oyle degil boyleydi diyerek amerikayi yeniden kesfettigini dusunuyor. sabah 10 sayfa neredeyse eski seylerin aynısı yazılmış insan da bisey sanıp okuyor bisey kacirmamak icin. bi turkiye ekonomisi sorusu icin 3 tane anakaynak karistirdim herkes neler neler araştirdi fotograflar atildi cozumler yapildı 2 3 sorumuz kaldi muğlak onun disinda deli gibi analiz ettik tum sorulari. lutfen yeni gelen arkadaşlar sorular için geliyorsa 78 -79 inci sayfalardan baslasin
-
@aynstayn negatif dissalligin bir ozelligi pozitif dissalligi soran bir soruda dogru mu zikredilecek yani cok tekrar edince dogru olmuyor hocam merak etme
-
@ilanmılano Aynen hocam surekli yine mi gol degil lan moduna sokuyorlar adamı
-
@kaimoğlan kardeşim pozitif dışsallıgın özelliği değildir demiyor soru. Pozitif dışsallıkla ilgili hangisi yanlıştır diyor. Aradaki farkı anlayabilirsek sorun kalmayacak...
-
Arkadaşlar eksik borç ile ilgili soru var mıydı
-
@aynstayn Tamam hocam ben anlamiyorum. Siz anlatın peki diger secenek dogru mu oluyor pozitif dissallik için?
-
yav şu sınav ne zaman açıklanacak. kafam bunda hiçbir şey çalışamıyorum. müfettişliğin ertelenme ihtimali var ona da çalışamıyorum. forumlarda dolanıp duruyorum. duyumu olan varsa söylesin gerçekten arkadaşlar.
-
@aynstayn hocam mantıklı buldum dediklerinizi buna göre msf = möf çünkü pozitif dışsallıkta bizi ilgilendiren yanlış şık buydu . Ama ben yine de iptal edileceğini düşünüyorum
-
Arkadaşlar hafızasına güvenene biri şu soruma cevap verebilir mi?
Pozitif dışsallık sorusunda
A) Marjinal özel fayda=Marjinal sosyal fayda
B)Marjinal sosyal maliyet > marjinal özel maliyetB şıkkı böyle miydi yoksa;
B)Marjinal sosyal maliyet> marjinal özel faydaBöyle miydi?
-
B)Marjinal sosyal maliyet > marjinal özel maliyet
böyleydi hocam
-
@rybczynski2 ikisi de maliyetti
Maliyet > maliyet yani -
Ne tartıştık bu sınavı yaa bu kadar tartışılan sınav hatırlamıyorum demek ki kolay değil zormuş.
Neyse artık soru tartışmalarına son vermek için ortaya bir bomba bırakıyorum. Twitter ' de birisi bir soruya itiraz etmek için komisyona gittim. Muhtemelen de bugun açıklanacak yazmış. Ne diyorsunuz acıklanır mı bugun 15.00 lardan sonra