2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@victory-carleone ben daha sınavdan çıkar çıkmaz sınav zordu dedim , arkadaşlar bare sen Yapma dediler , ben de görürsünüz dedim , sınav zordu , herkes Guy ile kiyasliyor Guy 80 üzeri kapattığı için aşağısı hayal geliyor ama her merkez uzmanlığı hakimlik kaymakamlık sayıştay sınavları böyledir
-
@can-mavi aynen kardeşim bende dünya kadar sınava girdim , resmen cümlede anlam Türkçe sorusu, ama bu yanlış oldugunu göstermez diye düşünüyorum. Kendi tecrübelerimden de 1 tane sıkıntılı soru göremiyorum.
-
@toranj hayırlısı olsun dostum , suan kuzenin irtibata geçme Şansın var mı hiç olmazsa guncelleyelim bilgiyi
-
@can-mavi arıyorum şimdi
-
@hahamas pozitif dissalikta zaten bu doğru neresi yanlış bunun ya eşitlik olcak eminim
-
@ultras06 o kadar hızlı çözmüşüm ki sorunun varlığını bile hatırlamıyorum:))
-
@aynstayn kardeşim sen beni yanlış anladın , ben seninle aynı fikirde değilim , soru ya olumludur ya olumsuz .. hiçbir sınavda bu tarz stil görmedim , değildir yanlıştır vs aynı
-
Insallahhhhhh
-
@can-mavi soruda ne soruyordu hangisi yanlıştır mi diyordu. Yoksa is-lm piyasası için hangisi yanlıştır mi diyordu.is-lm de sadece finansal aktifler belirlenirken yanlıştı
-
@i̇lanbekleyenbiri a kitapçığında vardı cevap da temlik le ilgili bir şeydi
-
Ya allah askina acin erdal unsal dissalik kisimdaki sayfayi orda marjina sosyal fayda marjinal ozel faydaya esittir diyip dissaligi grafikle. Ve negatif dissalik durumunda sosyal maliyet ozel maliyetten buyuktur demis. Kendi yanlis yaptiginiz her soruyu iptale goturuyorsunuz
-
@gigi dissaligi grafikle anlatmis.
-
@gigi kardeşim foto atar mısın ya
-
@uruk-hai soru kökünü hatırlamıyorum ama yanlısı soruyordu , bir şık da aynen "is lm sadece finansal piyasa dengesini gosterir" seklindeydi ... Bu da yanlış ama , fiyat faiz olan şık bariz yanlış , hatta faiz teorilerinin açıklamaya çalıştığı tek ortak durum tahvil fiyati ile faizin ters orantılı olduğu
-
@can-mavi katılıyorum can bende Türkçede cümlede anlamdan başka bir yerde bu tarz bir soruyla karşılaşmadım. ÖSYM veya kaliteli kurum sınavlarındaki stillere alışık olduğumuzdan maliye bakanlığının gibin soruları hep farklı geliyor.. Daha net , anlaşılabilir tarzda bir kaç soru sorulabilirdi ama gel gelelim yanlış olduğu kanısına varamıyorum bu kadar fikirlerimi paylaştım farklı bir bakış açısıyla o kadar..
-
@can-mavi eğer soruda is-lm diye belirttiyse tahvil fon piyasası olduğu için kapsam dışı olabilir.
-
sınav ertelendi diye mail atmışlar tatilinize devam edebilirsiniz demişler. kesin diyor. (vmy)
-
@moonlight hocam kitap suan yanimda degil dun ozellikle tartismalardan sonra ayrintili sekilde inceledim ve oyle anlatmisti. Suan yanimda degil diye atamiyorum birkac saate atabilirim eger ki aciklanmamis olursa
-
Simdi bugünmu aciklaniyor?
-
Sınav açıklanınca gib duyurulara mı düşüyor yoksa bizim sistemimize mi?